Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Overgangsvinduet i Spania er fremdeles åpent, og Atletico Madrid forhandler med Chelsea og Diego Costa.

Brighton gjorde et sent forsøk på å sikre seg Vincent Janssen fra Tottenham i går kveld, men nederlenderen avslo selv overgangen, melder Sky Sports. Han blir dermed på White Hart Lane og må kjempe mot Harry Kane og Fernando Llorente om spilletid.

I og med at det spanske overgangsvinduet stenger først ved midnatt fredag, fortsetter Chelsea og Atletico Madrid samtalene om Diego Costa i dag. Costa-campen håper å få til en løsning, men ifølge Sky Sports er det snakk om en komplisert situasjon.

Adrien Silvas overgang fra Sporting Lisboa til Leicester er ennå ikke bekreftet fredag morgen, men sistnevnte klubb skal være trygg på at alt ble gjort innen tidsfristen. Overgangssummen skal ligge på rundt 22 millioner pund, og Silva kan bli presentert fredag.

Manchester City har ikke gitt opp å få Alexis Sanchez til klubben og vurderer å hente ham på lån i januar, melder Daily Mirror. City mener det er Arsenal sin skyld at det ikke ble noen avtale på deadline day.

Les mer

Bekreftet: Sakho klar for Crystal Palace

Les mer

Danny Drinkwater er klar for Chelsea

Everton ønsket å hente Thomas Vermaelen på lån fra Barcelona, men katalanerne avslo forespørselen fra Merseyside-klubben, skriver Liverpool Echo.

Også Bournemouth mislyktes med sin siste handel på deadline day, melder Bournemouth Echo. Klubben skal ha lagt inn et bud verdt 25 millioner pund for Demarai Gray, men Leicester avslo.

Southampton-legenden Matt Le Tissier tror ikke Virgil van Dijk-sagaen er over. Han tror nemlig Liverpool vil hente midtstopperen fra Southampton for en lavere pris allerede i januar.

Ross Barkley skal ha gjort helomvending midt under sin medisinske test med Chelsea torsdag. Everton-spilleren skal ha vært så godt som klar for London-klubben, men fikk kalde fødter og reiste hjem igjen.

HTML EMBED
Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe