Chelseas manager, Maurizio Sarri, er på jakt etter en ny spiss i laget sitt. «The Blues» har nemlig hatt store problemer med toppspissene sine denne sesongen, da de har slitt med å finne nettmaskene.

Alvaro Morata har kun scoret fem mål denne sesongen for London-klubben, som ikke er godt nok for Sarri. Spanjolen har havnet ute i kulden i Chelsea. Det ønsker Sevilla å utnytte.

La Liga-klubben vil prøve å hente den tidligere Real Madrid-spilleren tilbake til spansk fotball, skriver Football London. Morata skal selv ønske å returnere til Real Madrid, skulle Chelsea bestemme seg for å selge ham. The Sun melder at toppspissen kun får lov til å forlate Chelsea dersom de får inn en erstatning for ham.

Samtidig melder The Telegraph at Chelsea-ledelsen vurderer å hente Tammy Abraham tilbake til Stamford Bridge i januarvinduet. 21-åringen har gjort sakene sine bra i Aston Villa på utlån denne sesongen og nå vurderer Sarri om han skal hente den engelske angriperen tilbake til London.

Følg overgangsvinduet LIVE!

Nathaniel Clyne har virkelig slitt med spilletiden i Liverpool de siste årene på grunn av skader og nye spillere i klubben. Det er mye mer sannsynlig for 27-åringen å få spilletid i Cardiff og Bournemouth, to klubber som skal være svært interesserte i høyrebacken, melder Daily Mail.

Også Adam Lallana er ønsket andre steder enn på Anfield, ifølge Caught Offside. Tyrkiske Fenerbache har siktet seg inn på 30-åringen som deres hovedmål dette overgangsvinduet, men det er usikkert om Jürgen Klopp vil selge engelskmannen.

Mesut Özils fremtid i Arsenal blir først bestemt etter sesongslutt, skriver Evening Standard. 30-åringen har ikke fått mye spilletid under Unai Emery i Arsenal og kan fort ende opp med å forlate Emirates Stadium til sommeren.

Paris Saint-Germain skal ha lagt inn et kjempebud på på Ajax-talentene, Matthijs de Ligt og Frenkie de Jong. Begge ungguttene spås en lys fremtid og er også ønsket av Barcelona, men Marca melder at den katalanske klubben ikke har mulighet til å matche det gigantiske budet fra PSG.

Les også: Kompany slapp med skrekken da Manchester City slo Liverpool

Leicester Mercury melder at Villareal er ute etter Vicente Iborra. Den 30 år gamle Leicester-spilleren har tidligere vært ryktet tilbake til La Liga og nå ser det ut at overgangen vil bli gjennomført i løpet av januarvinduet.

En annen unggutt på Chelsea-radaren er meksikanske Hirving Lozano. Den 23 år gamle lynvingen gjorde sakene sine bra i VM i 2018 og skal nå være ønsket på Stamford Bridge, melder Talksport via Calciomercato. Lozano spiller for øyeblikket i nederlandske PSV.

Crystal Palace har lagt inn et bud på 6,5 millioner pund for Oumar Niasse. 28-åringen har ikke fått mye spilletid i Everton-trøya den siste tiden og skal være lysten på en overgang til «The Eagles», melder The Sun.