*Nettavisen* Sport.

Frisparkperle reddet Redknapp og QPR

REDDET QPR: Niko Kranjcars frisparkperle sørget for at det ble 2-2 på Loftus Road lørdag ettermiddag. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

QPR utlignet to ganger mot Stoke.

20.09.14 16:01

QPR - STOKE 2-2:

Stoke City så lenge ut til å stikke av med tre poeng borte mot Queens Park Rangers lørdag ettermiddag, da de ledet 2-1 minutter før slutt.

Men Nico Kranjcar ville det anderledes.

Klikk på bildet for å forstørre.

NYTT TAP: Presset øker for QPR-manager Harry Redknapp etter at laget hans tapte nok en kamp denne sesongen. Foto: Rex/ben Queenborough/bpi

To minutter før slutt satte han inn 2-2 etter et herlig frispark, og reddet dermed ett poeng for hardtpressede QPR.

- Vi er fornøyde med måten vi svarte på. Jeg følte at vi viste karakter i andre omgang, men vi må spille bedre fotball. Likevel synes jeg at vi viste bra moral i dag, noe som er viktig, sier Kranjcar til BT Sport etter kampen.

London-laget har nå fire poeng etter fem serierunder, mens Stoke har fem poeng etter dagens uavgjortresultat.

Tidlig scoring
QPR måtte skuffet konstantere at de var mange nummer for små mot Manchester Uniteds nye stjernegalleri forrige helg.

Lørdag ettermiddag hadde de imidlertid muligheten til å slå tilbake etter 4-0-tapet på Old Trafford, da Stoke kom på besøk på Loftus Road.

Men også Mark Hughes' menn skulle vise seg å bli tøff motstand for London-klubben.

Det var gjestene som kom best i gang mot Queens Park Rangers i London lørdag ettermiddag.

Kun ti minutter var spilt av første omgang før Mame Biram Diouf sendte Stoke opp i ledelsen.

Scoringen kom etter at Victor Moses la inn i feltet fra venstrekanten. I boksen ventet over to meter høye Peter Crouch, som headet ned til Diouf. Den tidligere Molde-spissen gjorde ingen feil da han headet ballen i mål.

Reprisen viste imidlertid at scoringen burde ha vært annullert, ettersom Crouch klatret på skuldrene til QPR-stopper Rio Ferdinand da han headet ned til målscorer Diouf.

Klikk på bildet for å forstørre.

MÅLGIVENDE: Det spørs om Stokes 1-0-scoring skulle vært godkjent, etter at Peter Crouch klatret på skuldrene til Rio Ferdinand. Foto: Eddie Keogh (Reuters)

Farlige kontringer
QPR forsøkte å kjempe seg tilbake i kampen, men slet med å skape sjanser, til tross for at de fikk se mye til ballen.

De fleste sjansene var det gjestene fra Stoke som stod for.

Etter 31 minutter var Crouch svært nære med å doble gjestenes ledelse da han avsluttet fra cirka 17 meter. Men dessverre for Stoke gikk skuddet like til side for mål.

Caulker utlignet
Minuttet senere var det hjemmelaget som holdt på å score, men skuddet fra Nico Kranjcar gikk også like til side for mål.

Men QPR-fansen skulle likevel få noe å juble for før pause.

Fem minutter før pause satte nemlig Steven Caulker inn 1-1 da han headet Jordon Mutchs corner i mål. På streken stod blant andre Charlie Adam, som forsøkte å blokkere avslutningen, men skotten klarte ikke å klarere ballen.

Til pause stod det dermed 1-1.

Drømmestart
Caulkers sene scoring før pause ga nytt håp til hjemmepublikummet, men etter hvilen var det igjen gjestene som startet best.

Kun fem minutter av andre omgang var spilt da Moses slo inn fra venstrekanten og igjen fant Peter Crouch.

Denne gangen avsluttet Crouch selv, og banket inn 2-1 for gjestene.

Klikk på bildet for å forstørre.

2-1: Peter Crouch satte inn 2-1 for Stoke like etter pause. Foto: Eddie Keogh (Reuters)


Fem minutter senere var Steven N'Zonzi svært nære med å øke ledelsen til 3-1 da han avsluttet fra cirka 20 meter, men skuddet gikk utenfor.

Det så lenge ut til at Stoke skulle stikke av med alle tre poengene, men minutter før slutt fikk hjemmelaget frispark like utenfor Stokes sekstenmeter.

Nico Krancjar tok ansvar og banket ballen i mål, og sørget dermed for poengdeling på Loftus Road.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.