RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FRUSTRERT? Engelske The Guardian hevder Tottenham-keeper Hugo Lloris kan komme til å forlate Spurs til sommeren.
FRUSTRERT? Engelske The Guardian hevder Tottenham-keeper Hugo Lloris kan komme til å forlate Spurs til sommeren. Foto: Glyn Kirk (Afp)

«Frustrert» stjernekeeper kobles til Manchester United

Sist oppdatert:
Hugo Lloris skal være lei av å ikke spille i Champions League.

Tottenhams stjernekeeper Hugo Lloris (28) er frustrert over å ikke spille i Champions League og vurderer nå å forlate Spurs, skriver The Guardian.

28-åringen føler at karrieren hans nærmer seg en veiskille. Den franske landslagskeeperen signerte en ny femårskontrakt med London-klubben i fjor sommer, men franskmannen skal ha gjort det klart for styreformann Daniel Levy at han ønsker å spille i Champions League.

Klarer ikke topp fire
Da Lloris signerte for Tottenham i 2012, var Tottenham sett på som en klar utfordrer til topp fire i Premier League, noe som ville gi plass i Champions League.

Snart tre år senere, har klubben fortsatt ikke kvalifisert seg til turneringen med franskmannen i mål.

Det ser heller ikke ut til at Tottenham vil ende blant de fire beste denne sesongen heller. For øyeblikket befinner laget seg på sjetteplass - syv poeng bak Manchester City på fjerdeplass.

Kobles til United
Den franske storklubben Paris Saint-Germain kan være interessert i å hente 28-åringen, men Lloris har, ifølge The Guardian, et ønske om å fortsette karrieren i England. 

Avisen kobler han nå til Manchester United.

Uniteds spanske målvakt David de Gea skal være ønsket av Real Madrid. Skulle de rødkledde fra Manchester la spanjolen gå, blir Lloris sett på som en erstatter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere