RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter Arsenal-profil må opereres enda en gang

SKADEFORFULGT: Jack Wilshere. Her fra en kamp mot Manchester United i november i fjor.
SKADEFORFULGT: Jack Wilshere. Her fra en kamp mot Manchester United i november i fjor. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Trenger muligens metallplate i beinet.

Arsenal forbereder seg på at skadeforfulgte Jack Wilshere kanskje må gjennom enda en operasjon, melder The Telegraph.

Wilshere kan bli nødt til å legge seg under kniven igjen allerede denne uka, nærmere bestemt førstkommende torsdag.

En leggskade har plaget ham i lang tid. Midtbanespilleren pådro seg et brudd i venstre leggbein i juli, og var opprinnelig ventet å være tilbake i full trening i disse dager.

Arsenal skal ha uttalt tirsdag at det ikke er bestemt om Wilshere må opereres på nytt. The Telegraph hevder likevel at klubben har reservert  plass på en klinikk for 23-åringen. Dette for å få gjennomført et eventuelt inngrep i beinet.

Blant legene diskuteres det om Wilshere må få plassert en metallplate i beinet for at skaden skal leges skikkelig.

Arsenal-manager Arséne Wenger var sparsommelig med opplysningene rundt den engelske landslagsspillerens situasjon da han snakket til mediene denne uka.

Franskmannen forklarte at Wilshere hadde fått et lite tilbakeslag og skulle sendes til spesialist for å finne den beste løsningen for å komme seg i full trening igjen.

Arsenal har slitt med langvarige skader på flere spillere gjennom flere sesonger. Danny Welbeck, en annen engelsk landslagsspiller, er satt ut i flere måneder på grunn av en kneskade. Også han var opprinnelig ventet å være tilbake i aksjon i september.

Theo Walcott gikk glipp av nesten hele forrige sesong, mens også Wilshere og Mesut Özil var ute i flere lengre perioder med henholdsvis ankel- og kneskader.    

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere