RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VURDERTE BYTTE: Han vartet opp med et scoringsshow av en annen verden mot Newcastle lørdag, men Sergio Agüero måtte behandles for smerter i låret før det virkelig løsnet.
VURDERTE BYTTE: Han vartet opp med et scoringsshow av en annen verden mot Newcastle lørdag, men Sergio Agüero måtte behandles for smerter i låret før det virkelig løsnet. Foto: Jon Super (Ap / NTB scanpix)

Fryktet småskadd Agüero måtte gå av før målshowet

- Han var ikke hundre prosent.

Sergio Agüeros fem mål mot Newcastle sendte Manchester City tilbake på tabelltoppen, men en skade holdt på å ødelegge moroa før den startet.

Agüero hadde riktignok utlignet før pause, men det var fare for at han måtte gå av før annen omgang. Argentineren slet nemlig med smerter på baksiden av låret etter en smell han pådro seg i mesterligaen i midtuken.

Heldigvis for City ble han klar etter litt behandling i pausen.

- Det var tydelig at behandlingen virket. Han hadde smerter på baksiden av låret og det var viktig å få roen i ham, for han var ikke hundre prosent komfortabel, sa manager Manuel Pellegrini etter 6-1-seieren mot bunnlaget Newcastle.

Skred av mål

City har slitt med formen i det siste, og fansen ante det verste da Newcastle tok ledelsen gjennom Aleksandar Mitrovic etter 17 minutter.

Ledelsen holdt til like før pause. Da utlignet Agüero, og etter hvilen brukte City 17 minutter på å score fem mål.

Agüero scoret fire av dem, Kevin De Bruyne ett.

Målene var Agüeros første i ligaen siden 16. august, men Pellegrini sier tørken ikke har plaget stjernespissen.

- Han har ikke vært bekymret selv om han ikke har scoret. Slik vi spiller, vet en så god spiss som ham at målene kommer, sier den chilenske manageren.

Rekord står fortsatt

Like etter at Agüero scoret sitt femte, ble han byttet ut, noe som gjorde at han ikke fikk sjansen til å ta rekorden for antall mål i én og samme Premier League-kamp alene.

I stedet deler han rekorden med Andy Cole, Alan Shearer, Dimitar Berbatov og Jermain Defoe.

Seieren ga City ledelsen i ligaen tilbake. De ligger to poeng foran byrival United med én kamp mer spilt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere