Det er kanskje ikke lørdagens største oppgjør som skal spilles på Wembley, klokken 18.00. Det er en annen finale - i Ukraina - som får litt mer oppmerksomhet.

Men ingen kamp er verdt mer enn opprykkskampen mellom Aston Villa og Fulham. Ifølge Deloitte, kan vinneren av kampen motta så mye som 1,75 milliarder kroner, spredd over de neste tre årene. I tillegg kan denne summen stige til over tre milliarder kroner dersom laget beholder plassen i Premier League etter opprykket.

Delaktig Johansen

Midt i sirkuset står Stefan Johansen. Og han har lagt bak seg en strålende sesong for Fulham. Johansen har notert seg for åtte mål og åtte målgivende pasninger denne sesongen.

I tillegg er det én statistikk han topper suverent. Ifølge WhoScored.com, er Johansen den spilleren med klart flest vellykkede pasninger på siste tredel av banen. Nordmannen har slått 831 vellykede offensive pasninger, noe som er 41 mer enn nestemann på listen, Tom Cairney. John Fleck er nummer tre, med sine 754 pasninger.

I semifinalen mot Derby, hadde 27-åringen én målgivende pasning, og lørdag kan han fort være mannen som nok en gang blir avgjørende for Fulham.

Slår følge med Wolves og Cardiff

Vinneren av lørdagens oppgjør vil slå følge med Wolverhampton og Cardiff opp fra Championship til Premier League. Der venter store oppgjør mot klubber som Manchester United, Liverpool og Manchester City.

West Bromwich, Stoke og Swansea rykket ned fra Premier League denne sesongen.

Lørdagens kamp kan du følge live hos Nettavisen.