RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PARANOID: Paul Gascoigne forteller han ble paranoid da han hørte om nyheter fra Gazastripen.
PARANOID: Paul Gascoigne forteller han ble paranoid da han hørte om nyheter fra Gazastripen. Foto: Stefan Rousseau (Pa Photos)

«Gazza» om Gaza: - Trodde nyhetene var om meg

Paul Gascoigne likte dårlig nyheter fra Gazastripen.

Den tidligere fotballspilleren Paul Gascoigne (48) avslører at han pleide å bli paranoid da han hørte på nyheter fra Gazastripen.

Årsaken var at han trodde nyhetene dreide seg om noe helt annet.

Gascoigne som tidlig fikk kallenavnet «Gazza», klarte nemlig ikke alltid høre forskjell på det nyhetsreporterne kalte Gaza, og trodde i stedet reporterne meldte om nok en negativ nyhetssak om han selv.

- Det verste var Gazastripen. Det var helt forferdelig for meg. Jeg kunne sitte å bli barbert eller holde på med noe annet mens nyhetene var på TV. Plutselig så hørte jeg «og på Gaza..», forteller Gascoigne.

- Jeg sa til meg selv «hva er dette?», helt til jeg forstad at det var om Gazastripen. Jeg kunne ikke vente til det hele var over, forklarer den tidligere engelske landslagsstjernen. 

Dokumentar
Gascoigne forteller om «plagene» i en kommende dokumentar om hans liv. Filmen har premiere i London mandag kveld.

- Jeg har sagt ting i denne filmen som jeg ikke har delt med noen tidligere, sier «Gazza» til Daily Mail.

- Jeg er glad for at filmen kommer ut. Jeg har ennå ikke sett den, men jeg vet hvordan den blir. Det kommer til å bli en veldig emosjonell opplevelse å se den, forklarer 48-åringen.

Kontroversiell
Gascoigne var lenge en av Englands store fotballstjerner. Han ble i 1992 tidenes dyreste engelske spiller da han forlot Tottenham Hotspur til fordel for italienske Lazio. 

Skandalene lot imidlertid ikke vente på seg både under og etter Gascoignes karriere. Lenge har han slitt med alkoholmisbruk og psykiske problemer.

Den siste tiden har det riktignok gått noe bedre med Tottenham-legenden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere