*Nettavisen* Sport.

Gerrard: - Han er en vinner

EN VINNER: Liverpool-kaptein Steven Gerrard mener manager Brendan Rodgers er en vinner. Foto: Carl Court (Afp)

- Han er en fenomenal mann for sin alder.

20.04.14 12:37

Liverpool har ti strake seiere i Premier League før søndagens oppgjør mot Norwich.

Brendan Rodgers' lag har trosset forventningene denne sesongen ved å ikke bare være en tittelutfordrer, men også har tatt initiativet til å vinne gullet i Premier League.

Manchester City og Chelsea har begge tapt poeng mot tabelljumbo Sunderland denne uken, noe som har styrket gullsjansene til de røde. Med seier over Norwich vil Liverpool ha en luke på fem poeng på toppen av tabellen.

- Fenomenal mann
Skal vi tro Liverpool-kaptein Steven Gerrard skal manager Brendan Rodgers ha mye av æren for at laget er i den posisjonen de er i.

- Han er en fenomenal mann for sin alder (41 red. anm.), forteller Gerrard ifølge Sky Sports.

- Jeg tror han kommer til å bli en av verdens beste managere og jeg håper han vil være i klubben lenge etter at jeg er borte, fortsetter Liverpool-kapteinen.

- I gode hender
Steven Gerrard håper Rodgers vil bli i klubben i mange år fremover, også etter at han har lagt fotballkarrieren på hylla, fordi da vet han at klubben er i trygge hender.

- Jeg håper han er her for mange, mange år, fordi da er klubben i trygge hender. Uansett hva som skjer nå og frem til slutten av sesongen, er det trygt, sier Liverpool-spilleren.

- Han er en vinner, han er sulten på suksess, han gjør de riktige tingene, han behandler spillerne godt, samtidig vil han ikke prøve å styre fotballklubben, eller bli involvert i ting som ikke har noe med ham å gjøre, forteller Gerrard.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag