*Nettavisen* Sport.

Gerrard: - Jeg merket knottene gravde seg inn i huden hans

RØDT KORT: Etter denne episoden ble Steven Gerrard sendt i dusjen, etter kun 38 sekunder på banen. Foto: Peter Byrne (Pa Photos / NTB scanpix)

Steven Gerrard forklarer hva som skjedde da han ble utvist etter skrekkskaden han pådro Ander Herrera.

Etter å ha startet kampen på benken, ble Steven Gerrard byttet inn ved pause under forrige sesongs oppgjør mellom Liverpool og Manchester United på anfield.

Det tok ikke mange seksundene før Gerrard gjorde seg bemerket. 38, for å være nøyaktig.

Han gikk umiddelbart inn i en knallhard takling på Juan Mata, som fløy gjennom lufta, før han sekunder senere gikk inn i en ny takling.

Klikk på bildet for å forstørre.

HVA HAR JEG GJORT? tenkte Steven Gerrard etter det røde kortet mot Manchester United forrige sesong. Foto: Peter Byrne (Pa Photos / NTB scanpix)

- Jeg måtte ha skadet ham
Denne gangen var det Ander Herrera som fikk unngjelde, og TV-bildene viste at Gerrards knotter gravde seg inn i beinet til United-spilleren.

- Han kom inn med utstrakte bein på Anfield-matta. Jeg kunne ikke stoppe. Uten en gang å tenke stemplet jeg foten min ned på Herrera. Jeg kjente at knottene sank inn gjennom huden hans, rett ovenfor ankelen. Jeg måtte ha skadet ham, skriver Gerrard i sin nye bok, ifølge Daily Mail.

Gerrard merket med en gang at han hadde gjort noe galt, men forsøkte å få oppmerksomheten vekk fra seg selv ved å gestikulere med armene i været.

- Jeg visste jeg var i trøbbel. Men jeg er fotballspiller, så jeg pekte på meg selv, omtrent i selvforsvar, akkurat som jeg skulle si: «Hva? Meg?».

Kortvarig innhopp
«Ja, deg», sa dommer Martin Atkinson til Gerrard, skriver den tidligere Liverpool-spilleren.

Etter kun 38 sekunder på banen ble Gerrard sendt i dusjen, og han skriver at han var meget forbannet på seg selv etter hendelsen.

- Da jeg gikk av banen, spurte meg meg selv: «Hva har du akkurat gjort? Er du helt idiot?».

Det ble hans siste involvering i et oppgjør mellom Manchester United og Liverpool.

Lørdag er det klart for nytt oppgjør mellom rivalene, og kampstart er 18.30.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.