RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UENIG: Englands kaptein er sikker på at Wayne Rooney fortsatt er i sine beste dager av karrieren.
UENIG: Englands kaptein er sikker på at Wayne Rooney fortsatt er i sine beste dager av karrieren. Foto: Montasje (Pa Photos / NTB scanpix)

Gerrard: - Scholes tar feil om Rooney

Sist oppdatert:
Slår tilbake mot påstanden fra United-legenden.

For en drøy uke siden antydet Paul Scholes at hans tidligere lagkompis i Manchester United, Wayne Rooney (28), er over toppen av karrieren.

Scholes skrev blant annet at Englands-spissen kanskje var på toppen av karrieren tidligere enn det som er vanlig.

«Alderen 28 eller 29 år er normalt sett toppen. Med Wayne kan det ha vært da han scoret 27 ligamål i 2011-2012 som 26-åring».

Manchester United-legenden la også press på Rooney ved å påpeke at han fortsatt står uten et eneste mål på åtte kamper i VM-sluttspill.

«Han har en glimrende statistikk med 38 mål på 89 landskamper, men han har spilt spilt åtte kamper i VM uten å score. Du forventer mer av ham. Hvis Wayne skal bli en av de beste spillerne i verden, er dette verdensmesterskapet han er nødt til å levere», tilføyde Scholes.

- I fantastisk form
Både i Tyskland i 2006 og i Sør-Afrika i 2010 reiste Wayne Rooney hjem til balløya uten nettkjenninger.

England-og Liverpool-kaptein Steven Gerrard går nå til motangrep på Scholes' påstander om at Rooneys karriere er på vei nedover.

- Paul Scholes tar feil. Jeg mener han har vært Manchester Uniteds beste spiller både hjemme og ute i Europa, sier Gerrard ifølge nyhetsbyrået PA.

- Han har vært i fantastisk form. Jeg kan bare si min mening, men etter det jeg har sett av prestasjonene hans for Manchester United, har formen hans vært veldig positiv, fortsetter Liverpool-profilen.

Ekstra egentrening
Det skal også nevnes at Wayne Rooney slet med skader rett før VM-sluttspillene både i 2006 og 2010.

For å unngå det samme i år tok angriperen med seg to personlige trenere da han reiste til Portugal på en ukes ferie.

- Han har jobbet hardt denne uka og bestemte seg for å drive egentrening en ekstra uke. Han virker mye bedre forberedt mentalt før denne turneringen enn han har vært tidligere da han har hatt skader å tenke på. Det er spennende å se Rooney slik han er nå, mener Gerrard.

Englands landslagssjef har også tro på Manchester United-spissen.

- Han er fortsatt en ung mann, og jeg mener selvfølgelig at han er forbi sitt beste nivå som spiller, sier Roy Hodgson.

- Jeg har tatt ham ut i 23-mannstroppen og er stolt av det. Meningene som virkelig betyr noe er dem vi har i støtteapparatet og spillergruppa. Forhåpentlig gjør vi riktige valg og spiller en god turnering, la Hodgson til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere