Gerrard: - Sterling skuffer meg

YOU DISAPPOINT ME: Steven Gerrard (til venstre) er ikke imponert over Sterlings frierier til Manchester City.

YOU DISAPPOINT ME: Steven Gerrard (til venstre) er ikke imponert over Sterlings frierier til Manchester City. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Den tidligere Liverpool-kapteinen er ikke imponert over Sterlings overgangssaga.

I et stort intervju med den britiske statskanalen BBC, avslører Steven Gerrard (35) hva han tenker om Sterlings overgangsflørt med Manchester City.

- Det ser veldig skuffende ut her jeg sitter. Han burde ikke skylde på sykdom eller nekte å dra på turné. Det er millioner av Liverpool-fans som ønsker å se ham, sier Gerrard.

Han har nylig fullført overgangen til LA Galaxy og takket av etter en spektakulær karriere i Liverpool.

Og han ser ingen måte for at Sterling og Liverpool fortsetter sammen.

- Det er veldig vanskelig for meg å støtte ham og teamet rundt ham. De gjør ikke det som er rett for karrieren hans, er den tidligere nummer åttes dom - som helst skulle sett at 20-åringen ble på Anfield.

Hyller 'Hendo'
Liverpool-legenden virker å være klar for sin Galaxy-debut mot mexikanske Club America på lørdag. Og hans arvtager til kapteinsbindet blir Jordan Henderson.

- Jeg håper han får en fantastisk karriere i Liverpool og for England, sier Gerrard, og kommer med et nytt stikk til Sterling:

- Raheem (Sterling) og Jordan (Henderson) er to ytterpunktet på skalaen. Jordan er så profesjonell, en vinner og en flott fyr, melder han, og etterlater lite rom for tolkning rundt hva han mener om Sterling.

Han avslutter hyllesten av Henderson med å si at de ikke er noen som er mer verdig til å overta kapteinsbindet fra ham.

I HVITT: Steven Gerrard har fått nummer åtte også i LA Galaxy. Foto: Damian Dovarganes (Ap)

- Forfriskende
Gerrard forlot klubben etter sytten år i hjembyen, og vant ti trofeer i prosessen.

- Jeg elsker Liverpool og hjertet mitt vil alltid være der. Men jeg hadde et valg mellom å bli en stallspiller eller å utfordre meg selv, sier han om hvorfor han valgte Galaxy.

Han forklarer at han hadde lyst til å nyte fotballen og livet, og samtidig være den faren han ønsket å være. LA Galaxy oppfylte alle hans krav.

- Brorparten av folkene her vet ikke hvem jeg er, og det er veldig deilig og forfriskende. Selv om det har vært hektisk, nyter jeg Los Angeles og å være meg selv, melder Gerrard.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.