*Nettavisen* Sport.

Gerrard med bønn til lagkompis

BØNN: Steven Gerrard ber Raheem Sterling bli i Liverpool. Foto: Carl Recine (Reuters / NTB scanpix)

Liverpool-stjernene med klar beskjed.

Lørdag kveld spiller Steven Gerrard (34) sin aller siste kamp på Anfield i Liverpools farger. Han ber Raheem Sterling om å følge hans eksempel og bli i klubben.

Sterling har avslått en kontrakt verdt mer enn 1,3 millioner kroner i uken, og det spekuleres i engelsk presse at han allerede har bestemt seg for å forlate klubben.

20-åringen er koblet til Manchester City, som antakeligvis kan tilby ham en langt bedre kontrakt.

- Jeg mener han burde skrive under på en ny kontrakt med Liverpool. Det ville være det beste for karrieren hans. Jeg kan ikke gjøre noe med situasjonen, men de unge spillerne i klubben kan ikke få en bedre manager å lære av enn Brendan Rodgers. Han er fantastisk og legger mye tid i hver spiller i stallen, sier han.

- Faren for unge spillere er at de vil ha mye altfor tidlig. De jakter det og går til en annen klubb. Der blir de bare et nummer. De får ikke oppmerksomheten eller omsorgen de trenger, sier han.

Lørdag spiller veteranen sin siste hjemmekamp for Liverpool. Gerrard debuterte for klubben helt tilbake i 1998 og har spilt mer enn 700 kamper for klubben.

- Jeg har gruet meg til kampen på en rar måte, for jeg kommer til å savne å spille på Anfield foran fansen med lagkameratene mine.

Gerrard har vunnet det meste med klubben, men ligagullet fikk han aldri oppleve.

- Jeg ser tilbake med stolthet på det jeg har oppnådd her og de gode minnene jeg har hatt. Det kommer til å bli følelsesladet, men jeg håper å unngå tårer, sier han. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.