RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard om Galaxy: – Perfekt match

TIL LA: Steven Gerrard fortsetter karrieren i LA Galaxy.
TIL LA: Steven Gerrard fortsetter karrieren i LA Galaxy. Foto: Phil Noble (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Går til LA Galaxy for å vinne trofeer.

Onsdag kom bekreftelsen: LA Galaxy er Gerrards neste stoppested. Ifølge lagets hovedtrener Bruce Arena slutter engelskmannen seg til troppen i juli.

- Han er en kvalitetsspiller, og jeg er ikke redd for hvordan han skal passe inn i laget. Vi har nå en klubb som kan vise til suksess. Alt dette går hånd i hånd når LA Galaxy kan lokke til seg spillere som Gerrard, sier Arena til LA Times.

Vil ha flere trofeer

Gerrard gjorde det klart forrige uke at han ikke forlenger med Liverpool, den eneste klubben han har spilt for i hele sin karriere. Nå ser han fram til å starte på et nytt kapittel som MLS-spiller.

- Jeg mener det er en perfekt match. En av grunnene til at jeg har valgt LA Galaxy, er suksessen de har hatt i det siste. Jeg vil ha en sterk avslutning på karrieren, og jeg ønsker noen medaljer og trofeer til i samlingen min, sier Gerrard til LA Times.

Galaxy-president Kris Klein ser fram til å få Gerrard over til USA. – Steven Gerrard passer oss perfekt. Hans personlighet og det han tar med seg ut på banen, er akkurat det vi så etter, mener Klein.

Kunne blitt

Liverpool ga Gerrard tilbud om ny kontrakt i november, men han takket til slutt nei etter litt betenkningstid. Hadde klubben vært på banen tidligere, ville Gerrard trolig blitt på Anfield også neste sesong.

- Hvis noen hadde forelagt meg en kontrakt under sesongoppkjøringen, ville jeg ha signert, sa Gerrard i et intervju med lokalavisen Liverpool Echo tirsdag.

Gerrard debuterte for Liverpool i 1998. Han har snart spilt 700 kamper for rødtrøyene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere