*Nettavisen* Sport.

Gerrard vil avslutte med trofé

VIL VINNE FA-CUPEN: Steven Gerrard har måtte se de tre siste kampene fra tribunen etter å ha blitt utvist mot Manchester United. Søndag leder han Liverpool på Wembley i FA Cupens semifinale mot Aston Villa. Foto: Carl Recine (Reuters)

- Steven er definitivt klar.

Steven Gerrard er inne i sin siste sesong i Liverpool-drakta. Brendan Rodgers tror kapteinen kan bli avgjørende for barndomsklubben i FA-cupsemifinalen mot Aston Villa søndag.

Liverpool-legenden har stått over de tre siste kampene etter å ha blitt utvist mot Manchester United i mars. Søndag er han tilgjengelig igjen. Da håper Liverpool-sjef Rodgers at Englands tidligere landslagskaptein blir spilleren som fører laget sitt til finalen.

- Han er en spesiell fotballspiller. Han har alltid produsert store mål og store øyeblikk. Det viktigste er å ha ham tilbake på søndag, sa nordiren på en pressekonferanse.

- Steven er definitivt klar. Vi hadde en kamp mandag som han spilte i, sa Rodgers med henvisning til en treningskamp for lukkede dører arrangert for å vurdere veteranens kampform.

Liverpool-sjefen tror all erfaringen Gerrard har fra både landskamper og tidligere storkamper på Wembley kan være betryggende for resten av spillerne på laget.

- Han kjenner Wembley godt. Han har spesiell kvalitet, sa Rodgers.

Det har gjort 24-åringen til en nøkkelspiller for Birmingham-klubben, som har fått et lite pusterom i nedrykkskampen. Han skal gjøre alt for å skaffe seg selv og lagkameratene finaleplass.

– Når du spiller en semifinale, så ønsker du å gå hele veien. Du kan ikke si at du er fornøyd med bare å være der selv om du taper. Du ønsker å gå hele veien, sa Benteke. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.