*Nettavisen* Sport.

Giggs brøt sammen i tårer

GRÅT: Ryan Giggs forteller at han gråt etter sin siste kamp for Manchester United. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

- Jeg måtte bare komme meg i bilen, sier Ryan Giggs.

05.06.14 08:24

Ryan Giggs forteller at han han brøt sammen i tårer da han innså at han hadde spilt sin siste kamp for Manchester United.

Den 40 år gamle waliseren er fortsatt en viktig del av klubben når han til høsten tar på seg jobben som Louis van Gaals assistent, men han har sin spilt sin siste kamp på profesjonelt nivå.

- Ble følsomt
Etter at United spilte 1-1 borte mot Southampton 11. mai, ble Giggs sittende i bilen etter kampen gråtende.

- Vi gikk av flyet på Manchester Airport. Jeg sa farvel til spillerne og takket dem. Jeg er egentlig ikke en følsom person, men jeg tenkte at jeg måtte komme meg til bilen min. Jeg merket at det ble veldig følsomt, forklarer Giggs til The Guardian.

Da han kom frem til bilen kom tårene.

- Jeg satte meg i bilen og startet å gråte. Jeg tror det var på grunn av at jeg sa farvel til folk for kanskje siste gang, og på grunn av presset jeg var under. Det høres dumt ut nå, for det er virkelig ikke meg å gjøre det, sier waliseren.

- Skjulte tårene
Det var trolig derfor han forsøkte å skjule tårene for tidligere lagkamerat Nicky Butt, som kom kjørende ved siden av waliseren.

- Jeg kjørte fra flyplassen og så kom Nicky Butt kjørende ved siden av meg. Jeg tenkte at «faen heller, jeg kan ikke la Butt se at jeg gråter», forteller 40-åringen.

- Jeg gav ham et lite vink mens jeg så den andre veien, sier Giggs.

Legende
Ryan Giggs debuterte for Manchester United i 1991 og har spilt hele 965 kamper for klubben.

Waliseren kan se tilbake på en fantastisk karriere hvor han blant annet har vunnet 13 Premier League-titler og to Champions League-trofeer. Han har også vunnet fire ligacup- og FA-cup-titler.

Men nå venter nye prøvelser waliseren, som altså er blitt ansatt som Louis van Gaals assistenttrener i Manchester United.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag