RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

STJERNE: Alexis Sanchez er Arsenals kanskje største stjerne.
STJERNE: Alexis Sanchez er Arsenals kanskje største stjerne. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Giggs råder Manchester United til å kjøpe Alexis Sanchez

Sammenligner et mulig kjøp med kjøpet av Robin van Persie.

Ryan Giggs oppfordrer sin gamle klubb til å satse hardt for å sikre seg Alexis Sanchez. Den tidligere Manchester United-spilleren tror klubben ville dratt stor nytte av å sikre seg en spiller av Sanchez' kaliber.

- Han er en strålende spiller. Han jobber hardt og påvirker lagkameratene sine. Han er en vinner, slår Giggs fast ifølge Independent.

Giggs peker på at Manchester United-manager José Mourinho hentet inn Zlatan Ibrahimovic før denne sesongen, og at svensken har hatt en tilsvarende effekt på laget.

- José Mourinho kjøpte Zlatan Ibrahimovic fordi han er en vinner. Han hadde vunnet overalt han hadde vært, fortsetter Giggs.

Giggs peker på svenskens påvirkning både på, men også utenfor banen. Ibrahimovic er lagets toppscorer denne sesongen, selv om han har gått glipp av sesongavslutningen grunnet en langtidsskade han pådro seg i Europa League mot Anderlecht.

SAMMENLIGNES: Ryan Giggs sammenligner et mulig kjøp av Alexis Sanchez med den gangen da Manchester United kjøpte Robin van Persie.

Ryktene rundt Alexis Sanchez og hans fremtid har svirret de siste månedene, da chileneren fortsatt har til gode å signere en kontraktsforlengelse med Arsenal. Samtidig er det også usikkerhet rundt Mesut Özil og manager Arsene Wenger.

I 2012 skapte Manchester United overskrifter da klubben hentet stjernespissen Robin van Persie fra nettopp rivalene Arsenal. Giggs anbefaler klubben å forsøke å gjøre en lignende handel med Sanchez.

Arsenal har tidligere gjort det klart at de ikke ønsker å selge Sanchez til en Premier League-rival. Det ser likevel ikke ut til å ha skremt Giggs over på bedre tanker.

- Du bare føler at Sanchez ville gitt lagkameratene et løft.

- Da vi kjøpte van Persie kjøpte vi en allerede klar superstjerne. Det gir ikke bare supporterne et løft, men også spillerne, sier Giggs ifølge Independent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere