Gir seg i Besiktas - blir han ny West Ham-sjef?

NY WEST-HAM-SJEF? Slaven Bilic er ferdig i Besiktas.

NY WEST-HAM-SJEF? Slaven Bilic er ferdig i Besiktas. Foto: Bruno Fahy (Afp / NTB scanpix)

Slaven Bilic er en av favorittene til den ledige Premier League-jobben.

25.05.15 11:24

Blir West Ham i engelsk fotball neste stopp for Slaven Bilic? Etter at han bekreftet at han gir seg i tyrkiske Besiktas, skjøt West Ham-ryktene fart.

Svært mange mener han kommer til å overta for Sam Allardyce i den engelske klubben, men foreløpig har verken Bilic selv etter West Ham snakket om det.

- Det jeg kan bekrefte er at jeg ikke kommer til å fortsette i Besiktas neste sesong. Jeg er stolt over det jeg har fått til her, men jeg skal også ta ansvar for at vi ikke har klart å vinne den tyrkiske ligaen for andre året på rad, sa Bilic, da det ble kjent at han ikke fortsetter i jobben sin.

Han ga beskjed etter å ha sett at Galatasaray slå hans eget lag 2-0 søndag, og dermed var det Galatasaray som stakk av med plassen i mesterligaen.

Bilic er godt likt i den tyrkiske klubben. Han har jobbet der siden juni 2013. Før det tilbrakte han seks suksessfulle år med det kroatiske landslaget. Han var også innom Dinamo Moskva i en sesong, før han gikk videre til tyrkisk fotball og nettopp Besiktas.

46-åringen er på ingen måte ukjent med West Ham. Han spilte på Upton Park i litt over et år i 1996 og står bokført med omtrent 40 kamper for den engelske klubben. Nå kan han være på vei tilbake igjen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag