Giroud scoret i begge ender for Arsenal

REVANSJ: Olivier Giroud scoret i begge ender mot Sunderland.

REVANSJ: Olivier Giroud scoret i begge ender mot Sunderland.

Etter å ha klønet det til i den første omgangen, fikk Olivier Giroud sin revansj da han satt inn seiersmålet for Arsenal etter pause.

05.12.15 19:22

ARSENAL - SUNDERLAND 3-1:

Det så ekstremt mørkt ut for Olivier Giroud da Arsenal gikk til pause på stillingen 1-1 mot Sunderland. 29-åringen hadde nemlig scoret selvmålet som fikk Sunderland inn igjen i kampen. Derfra gikk det dog bare oppover for Arsenal-angriperen.

Etter 63 minutter fikk han sin revansj. Franskmannen stanget hjemmelaget i ledelsen, og sørget for at Arsenal vant. Aaron Ramsey la også på til 3-1 like før slutt. Arsene Wengers menn tok dermed tre viktige poeng i kampen om ligagullet.

Vertenes første mål ble scoret av Joel Campbell.

- Håper Leicester glipper

Arsene Wenger mener hver eneste kamp er ekstremt tøff i denne sesongens Premier League.

- Årets Premier League er kjemping fra start til slutt. Vi må gi Sunderland skryt får måten de kjempet på i dag. Dette kunne fort vært en slik dag hvor de vinner på kontringer, men vi klarte å holde konsentrasjonen hele veier, sier Wenger til BBC om kampen etter slutt.

Han håper Arsenal kan være med i kampen om ligagullet hele veien inn.

- Nå må vi bare fortsette å kjempe, også får vi håpe at Leicester glipper etter hvert.

Özil-assist

Et skadeskutt Arsenal-lag trenger at de største stjernene står frem. Mot Sunderland viste høstens store Gunners-spiller hvorfor han er på nærmest alle Fantasy-lag verden over. Mesut Özil fant nemlig Joel Campbell med en vakker stikker etter en halvtimes spill. Alene med keeper gjorde vingen ingen feil, og vertene gikk oppskriftsmessig opp i ledelsen.

Like før pause fikk likevel Sunderland utligningen de håpet på. Et frispark fra Yann M'Vila ble stusset i eget mål av Olivier Giroud.

På overtid i den første omgangen hadde Aaron Ramsey muligheten til å sende vertene tilbake i føringen, men avslutningen hans gikk like utenfor Sunderland-målet. Dermed var det likt da lagene gikk i garderoben etter de første 45 minuttene.

Giroud fikk sin revansj

Den andre omgangen startet med store sjanser til begge lag. Først var Ramsey frampå med nok en sjanse for vertene, før Steven Fletcher fikk en gedigen sjanse etter et hjørnespark. Bare en strålende Petr Cech hindret gjestene å ta ledelsen.

I stedet skulle Arsenal få sitt mål. Og Olivier Giroud skulle få sin revansj. Etter innlegg fra nettopp Ramsey, headet franskmannen Arsene Wengers lag opp i føringen. 2-1 til hjemmelaget på Emirates Stadium.

På overtid scoret også Ramsey for de rødkledde londonerne. Dermed endte kampen 3-1 til Arsenal.

De har med det 30 poeng i ligaen, og har kun Leicester foran seg på tabellen. Sunderland blir stående med sine tolv poeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.