*Nettavisen* Sport.

Gretten Mourinho kastet medaljen

VINNER: Chelsea-manager Josè Mourinho samler ikke på sølvmedaljer. Etter søndagens tap i Community Shield-kampen mot Arsenal kastet manageren sølvmedaljen til publikum. FOTO: NTB scanpix Foto: Glyn Kirk (Afp)

- Det er medaljen for tapere, sa Mourinho om handlingen.

03.08.15 13:01

Søndag fikk vi en forsmak på hva som kan vente seg i Premier League når Arsenal og Chelsea barket sammen i Community Shield.

Fra før av har aldri Arsenal-manager Arsène Wenger vunnet over Josè Mourinho, men med søndagens matchvinnerscoring av Alex Oxlade-Chamberlain kan Wenger smile bredt etter å endelig ha slått erkerivalen Mourinho.

Like bredt smilt ikke portugiseren og etter å ha mottatt sølvmedaljen skal han ifølge Goal.com ha kastet den til publikum.

- Det er medaljen for tapere... det er et godt minne for ham, skal Mourinho ha sagt om handlingen som ga en fan et minneverdig øyeblikk.


Det er en kjent sak at den tidligere Porto-, Real Madrid- og Inter-trenerener en vinner. Han er ofte svært kynisk i jakten på seire og det stikker nok hardt at Wenger endelig har fått hull på statistikken hans.

- Chelsea var det beste laget, vi hadde mest ball og initiativ, men Arsenal forsvarte seg godt med ti mann... så gratulerer, sa Mourinho videre.

Og med en revansjelysten Mourinho ligger alt til rette for en knalltøff Premie League.

Klikk på bildet for å forstørre.

RIVALER: Arsène Wenger og Josè Mourinho er langt i fra perlevenner. Her fra en tidligere Premier League-kamp hvor de to måtte skilles av fjerdedommer. FOTO: NTB scanpix Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag