RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VANSKELIG: Pep Guardiola tror det blir en vanskelig kamp mot et Arsenal-lag på desperat poengjakt.
VANSKELIG: Pep Guardiola tror det blir en vanskelig kamp mot et Arsenal-lag på desperat poengjakt. Foto: Kirsty Wigglesworth (Ap / NTB scanpix)

Guardiola før storkampen: - Fordel Arsenal

Sist oppdatert:
Pep Guardiola er forberedt på et Arsenal-lag som kjemper som ville dyr.

Med null poeng etter de to første kampene i Champions League-gruppespillet, begynner varsellampene å lyse for Arsene Wengers mannskap med tanke på avansement i turneringen.

Og den oppgaven blir ikke enklere når de skal opp mot Bayern München tirsdag.

- De er nødt til å vinne
Det tyske storlaget har seks poeng etter to kamper, og er favoritter før kampen, men det vil ikke Bayern München-manager Pep Guardiola ha noe av.

Han mener det at Wengers mannskap kun står med null poeng så langt i turneringen, gir dem en fordel før kampen.

- I denne situasjonen så har de en fordel, fordi de er nødt til å vinne, forteller Guardiola ifølge Sky Sports.

At Arsenal er på hjemmebane gir dem en grei sjanse til å få med seg et poeng fra oppgjøret, mener spanjolen.

- Jeg forventer ikke å møte et lag som ikke kriger i 90 minutter, og i denne situasjonen har de en fordel. Vi må se etter en ny måte å kjempe mot dem på på grunn av entusiasmen de kommer til å ha, så vi trenger å være intelligente og kontrollerte vårt spill, forklarer den dyktige manageren.

Setter seg inn i Arsenals situasjon
Guardiola mener han klarer å se for seg hvordan det ville vært om hans eget lag sto med null poeng og skulle ta i mot Arsenal, hjemme i München.

- Jeg kan forestille meg mentaliteten til laget mitt. Vi måtte ha vært som dyr fordi det ville vært vår siste sjanse, du gir alt og det kommer til å skje med Arsenal, så vi må være forberedte, sier den tidligere Barcelona-manageren.

München er en av favorittene til  å vinne hele turneringen, også denne sesongen, men Guardiola advarer egne spillere mot å bli for selvsikre.

- Det er fortsatt tolv poeng å kjempe om, og vi er ikke videre enda og må kjempe mot et av de beste lagene i Europa. De har mye kvalitet og er et veldig teknisk lag. Det er vanskelig å finne én Arsenal-spiller som ikke har kvaliteter, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere