RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han rettet opp Chelseas problemer

SENTRAL: Mohamed Salah var involvert i det meste da Chelsea fant tilbake til vinnersporet lørdag.
SENTRAL: Mohamed Salah var involvert i det meste da Chelsea fant tilbake til vinnersporet lørdag. Foto: Tom Shaw / Pa Photos / NTB scanpix
Sist oppdatert:
En av klubbens siste investeringer viste seg verdt prislappen.

CHELSEA - STOKE 3-0:

Etter det overraskende tapet for Crystal Palace forrige helg mistet Chelsea grepet om tabelltoppen i Premier League.

Nederlaget i ligaen ble eterfulgt av tap også i Champions League i midtuka. Paris Saint-Germain sendte José Mourinhos menn hjem fra Frankrike med 1-3-tap. Det førte kanskje til ytterligere svekket selvtillit i Chelsea-mannskapet, tenkte nok mange da.

Men den eventuelle svekkelsen i det mentale hos de blåkledte fikk vi ikke se lørdag kveld. Til det var gjestene fra Stoke rett og slett for svake.

Viktig brikke
- Chelsea vinner uten å imponere, synes jeg. Det ble en lett reise, en drømmereise for Mourinho, oppsummerte fotballekspert Joacim Jonsson i TV 2s studio etter kamsplutt.

Mohamed Salah ble hentet inn som en forsterkning da overgangsvinduet var åpent i januar. Kantspilleren var også sterkt ønsket hos Chelseas tittelrival Liverpool, men valgte Stamford Bridge.

Det var det nok mange på nettopp den arenaen som var ekstra glade for lørdag.

Salah var nemlig spilleren som ordnet 1-0 i første omgang. Ett kvarter etter at lagene hadde vært en tur i garderoben var egypteren på ferde igjen.

TO FORSØK: Frank Lampard fikk kranglet inn 2-0 etter et mislykket straffespark.

Skaffet straffe
Etter å ha rundlurt Andy Wilkinson ble Salah sparket ned av samme mann innenfor feltet til Stoke.

Frank Lampards forsøk fra elleve meter ble reddet av Asmir Begovic, men Lampard fikk returen rett i føttene og kunne knapt unngå å score.

Med et drøyt kvarter igjen var Mohamed Salah nest sist på ballen da Willian banket inn 3-0 på flott vis.

- Jeg synes spillerne gjorde det bra. Vanligvis starter du ikke selvsikkert etter et tap, men i dag kjørte de på framover hele tiden, sa José Mourinho ifølge BBC.

- Vi skulle ledet 2-0 eller 3-0 i første omgang fordi vi spilte godt. Men etter det andre målet var kampen over. Jeg synes spillet vårt var bra og vi var veldig solide defensivt, fortsatte portugiseren.

Chelsea er fortsatt med i gullkampen i Premier League, og topper tabellen poenget foran Liverpool. Scouserne har en bortekamp mot West Ham til gode som spilles søndag.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere