*Nettavisen* Sport.

Hangeland kastet seg rundt halsen på egen keeper

JUBLET: Brede Hangeland kastet seg rundt lagkamerat og Fulham-keeper David Stockdale etter 1-0-seieren mot Norwich. Foto: Nigel French (Ap)

Fulham-keeperen hylles etter seieren mot Norwich.

Fulham ble for kort tid siden levnet få sjanser til å berge Premier League-kontrakten. To strake seirer, sist med 1-0 over Norwich lørdag, har gitt London-klubben nytt håp.

Med fire runder igjen er Fulham tredje sist på tabellen, men Brede Hangelands lag er bare to poeng bak nettopp Norwich på den siste plassen over nedrykksstreken.

– Jeg er glad for seieren, men i dag er jeg ikke så fornøyd med spillet vårt. Vi må godta og respektere at Norwich var det beste laget, men vi har en meget god keeper (David Stockdale) som reddet oss fra tap, sa Fulham-manager Felix Magath ifølge BBC.

Fulham kunne også glede seg over at West Bromwich rotet bort 3-0 til 3-3 hjemme mot Tottenham. Dermed er London-klubben bare tre poeng bak WBA.

Rodallega igjen

For annen kamp på rad ble Hugo Rodallega matchvinner. Den colombianske angriperen banket inn 1-0 fem minutter før pause. Han var først på ballen etter at Steve Sidwell fikk en stuss på frisparket til Lewis Holtby.

Det var ikke en fortjent ledelse for Fulham. Robert Snodgrass hadde på kort tid to Norwich-baller i tverrliggeren i første omgang. Også etter pause var vertene heldige som ikke slapp inn mål.

Fikk ikke et løft

Hangeland spilte hele kampen i Fulham-forsvaret, mens John Arne Riise så lagkameratene vinne fra benken. Alexander Tettey slapp ikke til for Norwich lørdag.

Norwich fikk ikke den effekten klubben håpet på da den sparket Chris Houghton etter 0-1-tapet for WBA sist helg. Vikarmanager Neil Adams har fått en tøff oppgave med å prøve å redde «kanarifuglene» fra nedrykk.

Fulham har igjen kamper mot Tottenham (b), Hull (h), Stoke (b) og Crystal Palace (h).

Programmet er bekymringsfullt mye verre for Norwich. Klubben møter Liverpool (h), Manchester United (b), Chelsea (b) og Arsenal (h) i serieinnspurten. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.