Har tapt åtte strake kamper: - Jeg er best i Premier League

SELVTILLIT: John Carver mener han er Premier Leagues beste manager.

SELVTILLIT: John Carver mener han er Premier Leagues beste manager. Foto: Anthony Devlin (Pa Photos / NTB scanpix)

John Carver har i hvert fall troen på seg selv.

Åtte strake serietap har ikke ført til at Newcastles midlertidige manager John Carver har mistet troen på seg selv.

Etter lagets tunge periode var Carver positiv på en pressekonferanse torsdag. Han sa at han fortsatt må ha troen på det han og laget driver med.

– Jeg synes fortsatt at jeg er den beste manageren i Premier League. Det er hva jeg synes selv. Det er ikke noe galt i det. Om jeg har de riktige verktøyene, så kan jeg gjøre jobben her, sa Carver.

50-åringen tok over Newcastle i midten av januar, og har siden ledet laget inn i nedrykksstriden. Med null poeng på de siste åtte kampene har laget press på seg før helgens kamp mot West Bromwich.

Flere britiske aviser meldte tidligere i uka av Derby-manager Steve McClaren skal ha takket nei til å lede laget i de tre siste seriekampene denne sesongen.

– Jeg har aldri tilbudt meg å tre til side. Og i motsetning til hva som har blitt skrevet, har jeg ikke blitt bedt om å trekke meg, svarte Carter på pressekonferansen.

Med seg hadde den pressede manageren også et brev fra kaptein Fabricio Coloccini, hvor spillerne ba om unnskyldning til fansen for lagets elendige form den siste tiden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Newcastle

Mest lest på Sport

Annonsebilag