*Nettavisen* Sport.

Hareide lot seg irritere av Diego Costa-filming

- Jeg hater sånne spillere, sier Malmö-treneren.

04.11.15 23:22

Det var mot slutten av førsteomgangen mellom Chelsea og Dynamo Kiev at Diego Costa ropte på straffe for de blåkledde etter å ha gått over ende inne i sekstenmeteren.

Det kunne umiddelbart se ut som Chelsea-spissen hadde rett, men dommeren valgte å la spille gå videre til manager Jose Mourinhos store frustrasjon.

TV-reprisen viste imidlertid at kamplederen gjord helt rett ved å ikke dømme straffe. For selv om det var en liten kontakt mellom Dynamo Kiev-forsvareren og Chelsea-spissen, viste TV-bildene at brasilianeren kastet seg for enkelt fremover.

Oppførselen fikk Viasat-ekspert og Malmö-trener Åge Hareide til å rase under Viasat sin oppsummering i pausen av kampen.

- Jeg hater sånne spillere som legger seg ned. Det er altfor mye av det. Det setter dommeren i en forferdelig situasjon og svært ofte så dømmer dommerne på hjemmebane for det laget som gjør det her. Man burde ha gitt Costa gult kort, sier en frustrert Hareide i Viasat-studioet.

Han fikk støtte av sine kolleger i studioet som var enig i at Chelsea-spissen falt for lett.

Til tross for at dommeren mente Costa falt for lett, valgte han å ikke gi spissen gult kort for hendelsen. Chelsea ledet kampen 1-0 på dette tidspunktet i kampen som endte 2-1.

Les mer om onsdagens kamp her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.