RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SVAK: Eden Hazark innrømmer at han er i meget dårlig form.
SVAK: Eden Hazark innrømmer at han er i meget dårlig form. Foto: Pascal Pavani (Afp / NTB scanpix)

Hazard innrømmer: - Det er første gang

Chelsea-stjernen innrømmer at han aldri har vært i svakere form.

Chelseas Eden Hazard innrømmer at han kan miste plassen på laget som følge av svake prestasjoner for klubblaget. Belgieren sier at formen hans aldri har vært dårligere.

Hazard (24), som ble kåret til Premier Leagues beste spiller forrige sesong, håper at han snart kan vise seg fra sin beste side igjen. 24-åringen mener at hans nåværende form er den svakeste han har vært i.

- Det er første gang i karrieren at jeg har hatt en så tøff periode. Det er vanskelig å forklare hvorfor det har blitt slik. Alt jeg vet er at jeg må jobbe hardt for å komme tilbake på nivået jeg ønsker. Det satser jeg på å klare, sier han.

Belgieren vet at han ikke kan forvente fast plass hvis de svake prestasjonene fortsetter.

- Jeg ble benket mot Porto i mesterligaen. Jeg vet at jeg kan vrakes. Slik blir det når man ikke spiller bra, poengterer Hazard.

Han er likevel sterk i troen på at ting vil bli bedre.

- Jeg tror manageren (José Mourinho) ønsket å sende meg et signal ved å benke meg mot Porto. Jeg vet at jeg kan lære mye av tøffe perioder som dette. Jeg skal komme sterkere tilbake, sier Hazard.

Lagkameratene hans har også slitt så langt denne sesongen. Chelsea er helt nede på 16.-plass i serien etter åtte runder. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere