RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ÅRETS SPILLER: Eden Hazard har vært enestående for Chelsea denne sesongen.
ÅRETS SPILLER: Eden Hazard har vært enestående for Chelsea denne sesongen. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Hazard kåret til årets spiller av journalistene

Eden Hazard vant sin andre pris for sesongen.

I april ble Chelseas Eden Hazard kåret til årets spiller av sine kolleger i Premier League. Tirsdag mottok han samme honnør fra journalistene.

Belgieren vant avstemningen foran Tottenhams Harry Kane og medspiller John Terry. 24-åringen er den første spilleren fra Belgia som får prisen siden den ble innført i 1948.

Kun to Chelsea-spillere har tidligere vunnet kåringen. Gianfranco Zola klarte det i 1997, mens Frank Lampard fikk utmerkelsen i 2005.

- Listen over spillere som har fått denne prisen er virkelig verdensklasse. Eden Hazard er et verdig navn på den, sier formann for fotballjournalistenes forening, Andy Dunn.

- Han er kreativ, målfarlig og en av dem som jobber hardest. Han er en glimrende etterfølger til Luis Suárez, og vi håper han blir i England lenger enn det Suárez gjorde etter at han vant kåringen, fortsetter han.

Hazard sanket 53 prosent av stemmene, og det gjorde ham til en overlegen vinner. I tillegg til Terry, var Chelsea-spillerne Cesc Fàbregas, Branislav Ivanovic og målvakt Thibaut Courtois blant de ti som fikk flest stemmer.

Alexis Sánchez, David de Gea, Sergio Agüero og Esteban Cambiasso kompletterte topp 10-listen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere