Saken oppdateres.

Helikopteret til Leicester-eier Vichai Srivaddhanaprabha (61) krasjet utenfor King Power Stadium lørdag kveld - kort tid etter Leicesters kamp mot West Ham i Premier League.

Den britiske rikskringkasteren BBC har i natt snakket med kilder nær familien til Vichai Srivaddhanaprabha, som opplyser at han var ombord i helikopteret da det krasjet.

Det er foreløpig ikke informasjon om tilstanden til 61-åringen, eller om eventuelt andre som var ombord.

Ben Jacobs, journalist for BeINSports, skrev på Twitter allerede før midnatt at den thailandske eieren var ombord i flyet. Informasjonen skal ha kommet etter en prat med eierens selskap, King Power.

Fra samme hold meldes det om at selskapet vil komme med en pressemelding i løpet av søndagen.

Det er vanlig at eierens helikopter tar av fra inne på stadion etter hver eneste hjemmekamp, ifølge BBC.

Verken sønnen til den thailandske eieren, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, nestleder i klubben eller eller sportsdirektør Jon Rudkin var ombord i helikopteret, ifølge Sky Sports.

Det er ennå uvisst hvem andre som var i helikopteret da det styrtet.

Flere engelske medier skriver at supportere på stedet skal ha vært i sjokk, og at keeper Kasper Schmeichel var skal ha vært oppbrutt i tårer etter at ulykken hadde funnet sted.

- Jeg så Kasper Schmeichel løpe først ut og deretter mange sikkerhetsvakter og stewarder, sier et øyevitne til Sky Sports News.

Samme avis forteller også om et øyevitne som skal ha sett helikopteret så vidt komme seg ut fra stadion, bli i luften i noen sekunder, for så å falle i en spiral ned mot bakken. Det rapporteres om en feil i halerotoren.

- Den traff bakken med et stort smell og tok full fyr. Det skjedde på andre siden av parkeringsplassen, jeg tror ikke det var noen mennesker der. Jeg skjelver som aldri før, sier Tim Acott, sesongkortholder på King Power Stadium til The Guardian.

Blant dem som var raskt ute med å melde om ulykken i Leicester var programleder i BT Sport, Jake Humphrey.

Ulykken skjedde rundt en time etter oppgjøret mellom Leicester og West Ham på King Power Stadium, som endte 1-1.

Støttemeldingene renner inn

Det har siden også dukket opp bilder på sosiale medier, som skal være fra utenfor King Power Stadium.


På Twitter bekreftet det lokale politiet at det foregår en situasjon «i nærheten av King Power Stadium».

Leicester-stjernen Harry Maguire har allerede tatt til sosiale medier der han videreformidler en video av hendelsen, med flere emojien som ber om at alt har gått bra.

Det samme har Leicester-spiss Jamie Vardy.

Også Leicester-legenden Gary Lineker har tatt til Twitter:

- Helikopterkrasjet ser grusomt ut. Ikke sikker på om det er noen, og i så fall, hvor mange som har blitt rammet. Tankene er med alle som er bekymret, skriver Lineker.

Leicester skal egentlig ta imot Southampton i ligacupen på tirsdag, men for øyeblikket er det usikkert om den kampen kommer til å gå som planlagt.

61-åringen Vichai Srivaddhanaprabha eier selskapet King Power og ble rangert av Forbes som den syvende rikeste mannen i Thailand. Han kjøpte fotballklubben Leicester City i 2010.

I sin tid som eier av Leicester City var han med å se klubben vinne sin første ligatittel, da de på sensasjonelt vis sjokkerte en hel verden og vant Premier League 2015/2016 under trener Claudio Ranieri.