RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henderson sendte Liverpool til himmels med ny kanonscoring

KANONSCORING: Liverpools Jordan Henderson klinket til og sendte hjemmelaget opp i føringen på Anfield onsdag kveld.
KANONSCORING: Liverpools Jordan Henderson klinket til og sendte hjemmelaget opp i føringen på Anfield onsdag kveld. Foto: Ed Sykes (Reuters)
Sist oppdatert:
Hjemmelaget fikk en enkel kamp mot Burnley.

LIVERPOOL - BURNLEY 2-0:

Formlaget Liverpool hadde få problemer med å ta tre poeng mot nedrykkstruede Burnley onsdag kveld.

Jordan Henderson sendte hjemmelaget opp i føringen en snau halvtime ut i kampen.

Og for en scoring det var.

Coutinho smalt til, men skuddet ble blokkert. Returen gikk ut til Henderson som dundret ballen kontant i mål fra rundt 20 meter.

- Vi visste at vi måtte reise oss igjen etter å ha slått Manchester City, for vi visste at Burnley ville gjørde det vanskelig for oss. Det var tre viktige poeng, sier Henderson ifølge BBC.

- Det var nok en god opptreden, men vi må klare å bygge videre på dette. Jeg vil fortsette å gjøre det jeg har gjort (som kaptein). Når Steven Gerrard ikke er her vil jeg prøve å lede, men forhåpentligvis får vi ham tilbake fordi han er en uvurdelig spiller for oss, forteller målscoreren.

Vertene burde ledet med flere mål til pause, men det var først etter 51 minutter at hjemmefansen kunne juble for ny scoring.

Henderson fikk ballen av Lallana, og sendte den perfekt inn til Daniel Sturridge. Spissen rev seg fri før han satte ballen sikkert i mål ved nærmeste stolpe.

Med onsdagens seier er Liverpool tilbake på femteplassen på tabellen. De har ikke tapt en ligakamp siden 14. desember, da de gikk på et stygt tap mot Manchester United på Old Trafford.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere