Henry: - Jeg tror ikke man kan vinne tittelen med Giroud

KRITISK: Thierry Henry mener hans tidligere klubb Arsenal må hente inn flere forsterkninger i sommer om de skal håpe på å utfordre de Chelsea i kampen om ligagullet neste sesong.

KRITISK: Thierry Henry mener hans tidligere klubb Arsenal må hente inn flere forsterkninger i sommer om de skal håpe på å utfordre de Chelsea i kampen om ligagullet neste sesong. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Den tidligere storscoreren er tydelige på hva Arsenal må gjøre i sommer.

Arsenal-legende Thierry Henry mener gamleklubben aldri vil vinne ligatittelen med landsmann Olivier Giroud på topp.

Giroud har scoret 14 mål denne sesongen, men Henry tror London-klubben må forsterke angrepet ytterligere om klubben skal ha mulighet til å kjempe om ligatrofeet.

- Jeg synes at Giroud gjør det ekstremt bra. Men kan man vinne ligaen med ham? Jeg tror ikke det, sier Henry ifølge Daily Mail.

- Han gjør en jobb, og han gjør det bra, men man vinner ikke ligaen, forteller Sky Sports-eksperten.

- Må kjøpe fire spillere
Henry er imidlertid veldig klar på hva Arsenal må gjøre for å ta opp kampen med Chelsea om ligagullet.

- De må kjøpe fire spillere. De trenger en keeper, en midtstopper, defensiv midtbanespiller og en virkelig stjernespiss på topp for å vinne ligaen, sier Henry.

- Jeg synes Chelsea er det beste eksempelet. De slet med å vinne ligaen forrige sesong, så kjøpte de Thibaut Cortouis, Nemanja Matic, Cesc Fabregas og Diego Costa, forklarer franskmannen.

Uavgjort mot Chelsea
Søndag spilte Arsenal 0-0 mot Chelsea hjemme mot Emirates.

De blåkledde er på god vei mot et nytt seriegull, og virket å være godt fornøyd med poengdeling mot Arsene Wengers menn søndag.

- Dette var et stort steg mot tittelen. Det fortsatt mulig for lagene bak å hente oss inn, men vi nærmer oss. Målet i dag var at Arsenal ikke skulle ta tre poeng og det oppnådde vi, sa John Terry i et TV 2-sendt intervju etter kampen.

Med fem kamper igjen denne sesongen, leder Chelsea nå ti poeng foran Arsenal og Manchester City.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag