RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er bildet som vil gi City-fansen mareritt


SKADET: Sergio Aguero måtte forlate kampen med en kneskade midtveis i førsteomgang.
SKADET: Sergio Aguero måtte forlate kampen med en kneskade midtveis i førsteomgang. Foto: Julian Finney (Getty Images)
Sist oppdatert:
Sergio Aguero måtte ut med kneskade da City tok en sen seier mot Crystal Palace.

CRYSTAL PALACE - MANCHESTER CITY 0-1:

Midtveis i førsteomgang mot Crystal Palace skjedde det som City-fansen ikke ville skulle skje: Sergio Aguero måtte ut med skade. 

Stjernespissen pådro seg en kneskade etter en stygg takling fra Scott Dann, og ble byttet ut like etter.

Lenge så det også ut til at laget måtte nøye seg med uavgjort borte mot Crystal Palace, men på overtid klarte Kelechi Iheanacho å krangle inn 1-0.

Dermed kunne i hvert fall City-fansen juble for tre poeng, men tapet av Aguero gjør at seieren har en bismak.

- Kelechi er viktig
Manuel Pellegrini mener spillerne hans beviste hvorfor de topper ligaen.

- Det er ikke lett å starte den nye sesongen når spillerne kommer tilbake på forskjellige tidspunkter, men jeg syns laget beviste hvorfor de har vunnet fem kamper, sier Pellegrini, ifølge BBC.

- Det er viktig å ha en luke, men tre-fire lag kan bli veldig sterke og vinne ligaen, fortsetter chileneren.

City-manageren passer også på å skryte av matchvinner Iheanacho.

- Kelechi er en veldig viktig spiss, og bare 18 år gammel. Men han har mye å forbedre, sier Pellegrini.

- Håper å gjøre det bra
18 år gamle Iheanacho var naturligvis lykkelig etter kampen.

- Jeg er glad for at jeg scoret et slikt mål. Palace er et godt lag, men vi er også veldig sterke, sier nigerianeren.

- Jeg håper å gjøre det bra for laget. Det er ikke lett fordi det er mange gode spillere, men jeg må jobbe hardt og da vil jeg komme dit, forsetter 18-åringen.

Hangeland startet
Med Joel Ward og Damien Delaney ute med skade, hadde Crystal Palace-manager, Alan Pardew, funnet plass til Brede Hangeland i startoppstillingen.

Manchester City stilte uten nyinnkjøpte Kevin De Bruyne i startelleveren, og Raheem Sterling var ikke engang i troppen på grunn av en skade. 

City har feid over all motstand så langt denne sesongen, men det var Crystal Palace som åpnet friskest på Selhurst Park, og kom til kampens første halvsjanse da Yannick Bolasie banket ballen over fra spiss vinkel. 

Det tok imidlertid ikke lang tid før City tok over føringen i kampen, og bortelaget var nær scoring da Samir Nasri ble spilt gjennom og keeper Alex McCarthy holdt på å havne i trøbbel. 

Det var i det hele tatt et fartsfylt første kvarter, med avslutninger til begge lag.  Crystal Palace-fansen ropte også på straffe da Cabaye gikk i bakken innenfor Citys straffefelt.

Aguero skadet
Etter 18 minutter satt Scott Dann inn en stygg takling på Sergio Aguero.

Dann fikk et velfortjent gult kort, men City-fansen og mange Fantasy Premier League-managere måtte skuffet se at argentineren ble nødt til å bytte som følge av smellen han pådro seg. Inn kom nyinnkjøpte Kevin De Bruyne. 

Like etter satte Yaya Toure inn en voldsom takling, noe som førte til en liten krangel mellom de to lags managere, men de tok hverandre i hånden like etter.

Etter 33 minutter kom Wilfried Bony til en stor mulighet etter å ha fintet seg fri fra Brede Hangeland, men klarte ikke å overliste Alex McCarthy i Palace-buret.

Etter dette roet kampen seg, og men begge lag fikk en mulighet til å score rett før pause. Først da Kevin De Bruyne avsluttet rett på keeper fra rundt 18 meters hold, og så da Bakary Sako knallet ballen over fra spiss vinkel.

Sen scoring
Sju minutter ut i annen omgang fikk Jesus Navas en enorm sjanse. Etter å ha blitt spilt gjennom av Kevin De Bruyne, rundet spanjolen keeper, men klarte utrolig nok å bomme på det åpne målet.

Deretter roet oppgjøet seg noe ned. City hadde ballen mest, men begge lag kom til avslutninger, og Crystal Palace hadde en god mulighet til å score like før slutt.

Men da kampen så ut til å ende 0-0, dukket en 18 år gammel innbytter opp. Samir Nasri avsluttet, og på returen var det Kelechi Iheanacho som var først.

Det 18 år gamle spisstalentet ble dermed den store helten for City, som altså risikerer å måtte klare seg uten sin stjernespiss, Sergio Aguero, en stund framover.

Brede Hangeland spilte 90 minutter for Crystal Palace, og pådro seg et gult kort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere