RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er en gladmelding til Liverpool-fansen

NY KONTRAKT: Raheem Sterling skal ha kommet til enighet med Liverpool om en ny kontrakt med klubben.
NY KONTRAKT: Raheem Sterling skal ha kommet til enighet med Liverpool om en ny kontrakt med klubben. Foto: Adam Davy (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Raheem Sterling ser ut til å skrive under ny kontrakt med klubben.

Denne uken har Liverpool-fansen måtte tåle nyheten om at deres store helt, Steven Gerrard, gir seg i klubben etter denne sesongen.

Nå melder i hvertfall Telegraph om noe som må være en gladmelding til Liverpool-fansen, nemlig at Raheem Sterling snart skriver under på en langtidskontrakt med klubben.

20-åringen er ventet å skrive under på en avtale mot slutten av januar, en avtale som binder ham til klubben frem til 2020.

Partene har forhandlet om en ny avtale i en lang periode, og nå ser det altså ut til at de har kommet til enighet.

Liverpool tilbød Sterling en lønnsøkning opp til 70.000 pund i uka, mens Sterling la inn krav på hele 120.000 pund i uka. Ifølge britisk presse har partene nå kommer til enighet om å møtes på midten.

Raheem Sterling har vært på banen i alle kampene for Liverpool i Premier League denne sesongen, og den lynraske vingen står med fire nettkjenninger for Merseyside-klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere