RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NY KLUBB: Facundo Ferreyra (til høyre) ankommer St. James' Park på lån fra Sjakhtar Donetsk. Her i duell med Leverkusens Emir Spahic under gruppespillet i fjorårets Champions League.
NY KLUBB: Facundo Ferreyra (til høyre) ankommer St. James' Park på lån fra Sjakhtar Donetsk. Her i duell med Leverkusens Emir Spahic under gruppespillet i fjorårets Champions League. Foto: Sergei Supinsky (Afp / NTB scanpix)

Her er Newcastles nye spiss

- Jeg trengte ikke tenke meg om to ganger.

Den engelske Premier League-klubben Newcastle låner Facundo Ferreyra, som lenge nektet å reise tilbake til Ukraina.

Den argentinske spissen ble igjen i Frankrike etter en treningskamp sammen med fem brasilianske lagkamerater.

23-åringen og de fem andre spillerne var redd for uroen som herjer i Ukraina, men ble til slutt overtalt til å komme tilbake til landet.

Ferreyra slipper derimot å ble værende i den urolige nasjonen. Søndag ble det klart at angriperen lånes ut til Newcastle ut sesongen. Premier League-klubben har også sikret seg opsjon på kjøp.

- Jeg snakket med min venn Fabricio Coloccini, og han fortalte med om klubben. Jeg trengte ikke tenke meg om to ganger, sier Ferreyra til Newcastles hjemmeside.

Spissen ble kjøpt til Sjakhtar foran forrige sesong etter å ha scoret 16 mål på 22 kamper for den argentinske klubben Vélez. For den ukrainske klubben ble det seks mål på 13 kamper forrige sesong.

- Dette er en spiller som har spilt på toppnivå og er høyt rangert i Argentina. Han har et fantastisk potensial og forhåpentligvis kan han realisere det i Newcastle, sier Newcastle-manager Alan Pardew. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere