RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Pogba-meldingen United-fansen fryktet

ETTERTRAKTET: Paul Pogba er ønsket av flere storklubber i januarvinduet.
ETTERTRAKTET: Paul Pogba er ønsket av flere storklubber i januarvinduet. Foto: Massimo Pinca (Ap / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Mino Raiola, Paul Pogbas agent, forteller at ingen kan tvinge midtbanespilleren å bli værende i Italia.

Paul Pogba har blitt koblet til en rekke klubber de siste par sesongene, men aldri før har ryktene rundt en Juventus-exit vært så sterke som nå.

En overgang tilbake til Manchester United, klubben han forlot til fordel for Juventus tilbake i 2012, har det versert mye rykter rundt, og nå gå agenten, Mino Raiola ut og snakker om Pogbas fremtid.

- Det naturlige valget
I et intervju med Gazzetta dello Sport, gjengitt av Sky Sports, snakker agenten om interessen fra andre klubber, men spesielt interessen fra Paris Saint-Germain.

- Hvor lenge klarer jeg å holde Pogba i Italia? Alt er mulig. PSG er det mest naturlige valget. Hvis han ønsker å gå dit, hvem kan nekte ham? spør Raiola.

Foreløpig er det ikke kommet noe konkret bud fra den franske storklubben, og det er ventet at PSG vil få konkurranse fra en rekke klubber, dersom det skulle vise seg at Juventus er villige til å selge sin midtbanejuvel.

MINO RAIOLA, agent for Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic

I oktober i fjor høst skrev Pogba under på en ny langtidskontrakt med Juventus, og han blir ingen billig mann, skal vi tro Raiola.

- Jeg ønsker at den klubben som kjøper ham, har tro på ham og betaler masse penger. Hvis Paul (Pogba) forlater Juventus, så vil han gjøre det på topp. Hvis det ikke skjer i år, så skjer det neste år, avslutter Raiola.

Respektløst
Pogba har vært en meget sentral spiller for Juventus de siste årene, og på 80 kamper for klubben står franskmannen med 18 nettkjenninger.

Da Pogba forlot Manchester United i 2012, etter at kontrakten hans hadde utløpt, ble han kritisert av daværende United-manager sir Alex Ferguson.

Ferguson kristiserte Pogba for å ha skrevet under en avtale med Juventus lenge før kontrakten hans med Premier League-klubben utløp, og manager-legenden kalte det hele for «respektløstt».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere