Her er Van Gaals krav til sine egne

Manchester United-manager Louis van Gaal og assistent Ryan Giggs på vei til London for å møte Chelsea.

Manchester United-manager Louis van Gaal og assistent Ryan Giggs på vei til London for å møte Chelsea. Foto: Eamonn And James Clarke (Pa Photos)

Har gitt klar beskjed til spillerne før gigantoppgjøret mot Chelsea.

18.04.15 14:48

Med seks ligaseiere på rad, tyder mye på at Manchester United vil bli å se i Champions League neste sesong.

Men til tross for at de rødkledde har overbevist i det siste, mener lagets manager Louis van Gaal at spillerne kun har spilt veldig bra i perioder av kampene.

90 minutter
Derfor skal nederlenderen nå ha gitt klar beskjed om at han nå krever godt spill i samtlige 90 minutter før storkampen mot Chelsea på Stamford Bridge lørdag.

- Vi har hevet oss, og spiller mer som et lag nå. Det er det jeg ønsker. Det er mer balanse i laget nå, forklarer Van Gaal, ifølge The Mirror.

- Jeg synes at vi kan spille veldig bra, men vi har ikke spilt veldig bra i 90 minutter. Vi må spille veldig bra i 90 minutter, sier nederlenderen.

Møter Chelsea
Lørdag er det altså klart for gigantoppgjøret mellom Chelsea og United på Stamford Bridge.

Seier til Chelsea vil føre til at London-laget tar et stort steg i kampen om seriegullet, mens United-seier vil føre dem et steg nærmere Champions League.

Skal vi imidlertid tolke Van Gaals siste uttalelser, kan det virke som om nederlenderen ikke har gitt opp kampen om seriegullet.

- Vi er bak Chelsea, men vi skal spille mot dem, og det skal også Arsenal. Derfor kan vi legge press på dem. Man vet aldri. Man har sett at lignende ting har skjedd i tidligere Premier League-sesonger, så jeg kan ikke si at det er umulig. Men jeg kan heller ikke si at det er logisk, sier Van Gaal.

SKADET: Micheal Carrick blir ikke å se mot Chelsea. Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

Skadeproblemer
Fredag ettermiddag ble det kjent at Manchester United reiser til London uten flere viktige spillere.

LES OGSÅ: Mourinho fnyser av Uniteds problem

På pressekonferansen i forbindelse med helgens viktige bortekamp, kunne Van Gaal avsløre at Michael Carrick, Phil Jones, Daley Blind og Marcos Rojo alle er ute med skader.

Nederlenderen sier at det blir som et «puslespill» å sette sammen laget, men de rødkledde er klare når dommeren blåser i gang oppgjøret lørdag klokken 18.30.

Lørdagens storkamp kan du følge i vårt livesystem fra klokken 18.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.