Her har han scoret kandidat til årets mål

PERLE: Matt Ritchie scoret et nydelig mål mot Sunderland.

PERLE: Matt Ritchie scoret et nydelig mål mot Sunderland. Foto: Christopher Ison (Afp)

Matt Ritchie med vakker scoring mot Sunderland.

BOURNEMOUTH - SUNDERLAND 2-0:

Bournemouth tok tre poeng mot Sunderland. Det man snakket om etter kampen i Bournemouth, var målet til Matt Ritchie etter ni minutter.

Kantspilleren klinket til på hel volley, og fra 25 meter suste ballen inn i krysset. Sunderland-målvakt Costel Pantilimon var aldri i nærheten av å redde skuddet til Ritchie.

Toppscorer Wilson
Men målet til Ritchie var ikke det første i kampen. Fem minutter tidligere hadde nemlig målsniken Callum Wilson satt inn 1-0-ledelse til hjemmelaget.

Wilson er med det oppe i fem mål denne sesongen, og er nå toppscorer i ligaen.

Ritchies mål sørget for at stillingen var 2-0 ved pause. Da hadde Jermaine Defoe brent en stor sjanse for gjesten, alene med Artur Boruc.

Annulert mål
Etter pause klarte Defoe å få ballen i mål. Etter en corner headet spissen ballen i mål fra kloss hold. Dessverre for gjestene ble målet feilaktig annulert for offside.

Og vondt skulle bli verre for Sunderland. Med kvarteret igjen av kampen, fikk Younes Kaboul sitt andre gule kort for dagen, da han sparket ned målscorer Wilson.

Med ti mann på banen klarte ikke Sunderland å score, og Bournemouth kunne juble for tre nye poeng. De står nå med syv poeng, mens Sunderland kun har to poeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.