RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PERLE: Matt Ritchie scoret et nydelig mål mot Sunderland.
PERLE: Matt Ritchie scoret et nydelig mål mot Sunderland. Foto: Christopher Ison (Afp)

Her har han scoret kandidat til årets mål

Matt Ritchie med vakker scoring mot Sunderland.

BOURNEMOUTH - SUNDERLAND 2-0:

Bournemouth tok tre poeng mot Sunderland. Det man snakket om etter kampen i Bournemouth, var målet til Matt Ritchie etter ni minutter.

Kantspilleren klinket til på hel volley, og fra 25 meter suste ballen inn i krysset. Sunderland-målvakt Costel Pantilimon var aldri i nærheten av å redde skuddet til Ritchie.

Toppscorer Wilson
Men målet til Ritchie var ikke det første i kampen. Fem minutter tidligere hadde nemlig målsniken Callum Wilson satt inn 1-0-ledelse til hjemmelaget.

Wilson er med det oppe i fem mål denne sesongen, og er nå toppscorer i ligaen.

Ritchies mål sørget for at stillingen var 2-0 ved pause. Da hadde Jermaine Defoe brent en stor sjanse for gjesten, alene med Artur Boruc.

Annulert mål
Etter pause klarte Defoe å få ballen i mål. Etter en corner headet spissen ballen i mål fra kloss hold. Dessverre for gjestene ble målet feilaktig annulert for offside.

Og vondt skulle bli verre for Sunderland. Med kvarteret igjen av kampen, fikk Younes Kaboul sitt andre gule kort for dagen, da han sparket ned målscorer Wilson.

Med ti mann på banen klarte ikke Sunderland å score, og Bournemouth kunne juble for tre nye poeng. De står nå med syv poeng, mens Sunderland kun har to poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere