Her klikker det for manageren

KAOS: Alan Pardew gjorde seg svært upopulær da han skallet mot en Hull-spiller ved sidelinjen.

KAOS: Alan Pardew gjorde seg svært upopulær da han skallet mot en Hull-spiller ved sidelinjen. Foto: Rex/richard Lee/bpi

- Det er totalt uakseptabelt, mener norsk ekspert.

02.03.14 12:18

HULL - NEWCASTLE 1-4:

Manager Alan Pardew kastet en mørk skygge over det som kunne vært en festaften for Newcastle.

På stillingen 3-1 til hans Newcastle, havnet han i klinsj med Hull-spilleren David Meyler nede ved sidelinja. Pardew var tilsynelatende frampå og skallet mot tyskeren, som raste tilbake.

Dommeren valgte å sende Pardew på tribunen.

- Det er totalt uakseptabel oppførsel på sidelinjen. Som manager må du klare å besinne deg. Fotball er følelser, det er engasjement og det blir sagt mye dumt, men når du står på siden, kan du ikke oppføre deg slik, sa Petter Myhre i TV 2s studio.

Alan Pardew angret som en hund da han snakket med BBC etter kampen.

- Det var noe som skjedde i kampens hete. Jeg angrer noe veldig, og jeg blir nødt til å sitte fra nå av. Selvfølgelig mener jeg ikke å gjøre noe aggressivt. Jeg beveget hodet mitt fram, og det er nok. Selvfølgelig beklager jeg. Jeg representerer en stor klubb.

- Jeg prøvde å dytte ham vekk med hodet, og jeg skulle ikke ha gjort det. Laget mitt spilte fantastisk, og det er jeg som presterte dårlig.

Mot spillets gang

Rett før gjestene tok ledelsen hadde Hull en gigantisk dobbelsjanse til å sette inn kampens første mål.

Et frispark fra venstre siden fant hodet til Alex Bruce, men managerens sønn maktet verken å score på første eller andre forsøk, og Tim Krul ryddet opp.

Minuttet senere gikk altså Newcastle opp i ledelsen etter flotte kombinasjoner på høyresiden. Mathieu Debuchy slo ballen inn til Moussa Sissoko, som banket ballen i hjørnet til 0-1.

Hull startet jakten på et utligningsmål, og det var smått utrolig at de ikke lyktes. Nærmest var Nikica Jelavic, som skjøt et frispark i treverket via muren, i tillegg til en heading like utenfor.

Tabbekveld
Maynor Figueroa gjorde at situasjonen gikk fra vond til verre for Hull, da han slo et elendig tilbakespill, som ble plukket opp av Loic Remy.

Franskmannen rundet Allan McGregor og rullet ballen i det åpne målet til 0-2 - fullstendig mot spillets gang.

Få minutter ut i den andre omgangen, slo Hull tilbake etter at Krul hadde vært på en aldri så liten bærtur. Curtis Davies steg til værs og headet ballen i mål.

Skal man få med seg poeng, gjelder det imidlertid å holde seg unna tabber. Hull-keeper McGregor sto for en slik en da han ga en forferdelig retur på et Yohan Gouffran-skudd. Moussa Sissoko pirket returen i mål til 1-3.

På overtid fastsatte Vurnon Anita sluttresultatet til 1-4.

Newcastle tar dermed en sterk seier, men det folk kommer til å snakke om i ettertid, er Alan Pardew.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.