*Nettavisen* Sport.

Her koker det helt over for Chelsea-spilleren

SÅ RØDT: Nemanja Matic tente på alle pluggene da han ble taklet stygt av Burnleys Ashley Barnes. Foto: Paul Gilham (Getty Images)

Utvisning og poengtap mot bunnlag.

21.02.15 20:52

CHELSEA - BURNLEY 1-1:

Chelsea ledet 1-0 over Burnely, og var på god vei mot enda en oppskriftsmessig seier.

Så kom kampens store snakkis 20 minutter før full tid.

Midtbanespiller Nemanja Matic fikk knottene til Burnleys Ashley Barnes plantet i leggen og reagerte med et voldsomt sinne.

Serberen løp etter Barnes og dyttet sistnevnte i bakken rett foran nesa til dommer Martin Atkinson.

Det resulterte i rødt kort for Matic, mens Burnley-spissen utrolig nok slapp unna, og fikk ikke engang gult kort etter episoden.

- Det var ikke en god takling, og er uten tvil to røde kort. En sier faktisk at det Barnes gjør er greit når han ikke engang får gult kort, konkluderte Phil Thompson i TV2s studio.

Dommer Atkinson kom i fokus for en heller slett innsats på Stamford Bridge. Situasjonen med Barnes og Matic var ikke de eneste som ble diskutert heftig.

- Kan ikke bruke ord

Chelsea følte seg blant annet snytt for to straffespark i oppgjøret.

José Mourinho ville ikke snakke om det røde kortet, eller særlig mye annet etter kampen. Chelsea-managern trakk isteden fram fire andre situasjoner før utvisningen som avgjørende.

- Jeg kan ikke gå gjennom de situasjonene. Jeg blir straffet hvis jeg kommenterer dem, og jeg har ikke lyst til lå bli straffet, sa Mourinho ifølge BBC.

- Jeg tror at dere, på tross av noen klare hendelser, er ærlige og profesjonelle. De klare hendelsene kan forstyrre på sannheten, fortsatte portugiseren overfor mediene på Stamford Bridge.

- For å beskrive dette må jeg bruke ord, og det kan jeg ikke. Det er bedre at vi gir oss. Jeg har ikke lyst til å se dum ut foran dere. Jeg er overrasket over at vi ikke tapte.

Marerittet fortsatte

Det hele ble enda verre for Chelsea etter Matics utvisning. Ben Mee utlignet til 1-1 for Burnley bare få minutter senere.

Med mindre enn ti minutter igjen, og en spiller mindre på banen, klarte aldri Chelsea og ta tilbake ledelsen.

(artikkelen forstsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

NY NETTKJENNING: Chelsea-back Branislav Ivanovic er en målfarlig mann, noe han også viste mot bunnlaget Burnley lørdag. Foto: Paul Gilham (Getty Images)

Dermed holdt ikke Branislav Ivanovics mål fra første omgang til å styrke posisjonen på toppen av Premier League.

Fire minutter på overtid hadde den ettertraktede Burnley-spissen Danny Ings en gyllen mulighet til å score gjestenes andre.

Skuddet gikk over, og kampen endte med poengdeling.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.