Her sjokkerer han Liverpool

Her sikrer Russell Martin ett poeng til Norwich mot Liverpool på Anfield.

Her sikrer Russell Martin ett poeng til Norwich mot Liverpool på Anfield. Foto: Alex Livesey (Getty Images)

Liverpool skuffet igjen på Anfield.

20.09.15 19:39

LIVERPOOL - NORWICH 1-1:

Liverpool har variert i prestasjonene så langt denne sesongen, og søndagens kamp mot Norwich på Anfield ble intet unntak.

Hjemmelaget dominerte riktignok store deler av kampen, og det så ut til de rødkledde skulle stikke av med seieren da Danny Ings sendte Liverpool opp i ledelsen tre minutter ut i andreomgang. Men 60 minutter ut i kampen sjokkerte Russell Martin Liverpool-fansen da han lobbet ballen i mål over Simon Mignolet.

De rødkledde satte inn en voldsom sluttspurt, men klarte aldri å sette inn vinnermålet. Dermed måtte hjemmefansen dra skuffet hjem fra Anfield nok en gang denne sesongen.

Det betyr at presset øker på manager Brendan Rodgers. Liverpool-sjefen var skuffet over at laget hans ikke klarte å score flere mål.

- Det er skuffende og frustrerende at vi ikke tar tre poeng. Pasningsspillet vårt var ikke bra i førsteomgang, men i andreomgang skapte vi flere sjanser. Vi hadde mulighetene til å score, men vi utnyttet de ikke, sier Rodgers til BBC etter kampen.

Holdt på å miste kampen

Etter kampen kunne målscorer Russell Martin avsløre at han holdt på å gå glipp av søndagens kamp fordi kona skulle føde.

- Jeg kom for sent til kampen. Jeg måtte reise hjem i får fordi sønnen min ble født. Men jeg reise opp med klubbledelsen i dag, så det ble en fantastisk dag og en emosjonell dag, sier Martin til BBC.

- Bare det å score på et sted som dette er stort og det var et viktig mål, forteller Norwich-helten.

Stor sjanse til Sturridge

Publikum ble ikke vitne til noen stor førsteomgang på Anfield mellom Liverpool og Norwich.

Hjemmelaget stod for de fleste offensive bidragene, uten at de imponerte nevneverdig.

Nærmest scoring var Daniel Sturridge som var tilbake fra skade da han ble spilt fri alene med keeper etter en god pasning fra Lucas Leiva i det 35. minutt. Avslutningen til Liverpool-angriperen var imidlertid svak og John Ruddy fikk få problemer med å redde skuddet.

Ings scoret

I pausen ble Brendan Rodgers tvunget til å foreta seg et bytte da Chrstian Benteke måtte av med skade. Inn kom Danny Ings, som ikke brukte lang tid på å markere seg.

For det hadde ikke gått mer enn tre minutter av andreomgangen før Alberto Moreno spilte fri nevnte Ings. Alene med keeper var Liverpool-spissen iskald og sendte hjemmelaget opp i 1-0.

SCORET: Danny Ings brukte kun tre minutter på å score for Liverpool mot Norwich. Foto: Andrew Powell (Getty Images)

Det åpnet seg mer rom for Liverpool etter scoringen, noe som førte til at de rødkledde tok enda mer over kampen.

Norwich slo tilbake

Likevel var det gjestene som nærmest ut av ingenting skulle få noe å juble for da 62. minutter var spilt. Russel Martin mottok ballen etter en Norwich-corner, og på følsomt vis lobbet han ballen over Simon Mignolet og i mål.

Spillet bølget mer frem og tilbake etter utligningen, og etter 64 minutter var det kun en god redning av Mignolet som hindret Nathan Redmond fra å sette inn 2-1 til gjestene.

Sekunder senere var det Liverpool som var farlig frempå da Alberto Morena forsøkte seg med et skudd fra kanten av sekstenmeteren, men Ruddy fikk slått ballen over mål.

Liverpool fortsatte å jage vinnermålet og burde ha stukket av med seieren da Philippe Coutinho kom alene med keeper i det 77. minutt. Dessverre for Liverpool-fansen klarte imidlertid ikke brasilianeren å overliste Ruddy som fikk blokkert skuddet.

Hjemmelaget dominerte fullstendig i sluttminuttene, men det ble ikke flere mål på Anfield søndag kveld og hvert av lagene måtte ta til takke med ett poeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.