RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VIL OVERBEVISE VAN GAAL: Javier Hernandez skal overbevise Manchester United-manager Louis van Gaal om å gi ham spilletid kommende sesong.
VIL OVERBEVISE VAN GAAL: Javier Hernandez skal overbevise Manchester United-manager Louis van Gaal om å gi ham spilletid kommende sesong. Foto: Pierre-philippe Marcou (Afp)

Hernandez tror han kan overbevise Van Gaal

Den meksikanske landslagsspissen er positiv til fremtiden i Manchester United.

Javier Hernandez er åpen for bli værende i Manchester United kommende sesong, til tross for at han ikke var ønsket med videre av manager Louis van Gaal for et år siden.

Ifølge meksikaneren har mye endret seg i klubben siden han ble sendt på utlån til Real Madrid forrige sesong.

Tror på spilletid i United
Nå forteller «Chicharito» at han tror sjansen for spilletid er langt større.

- Da Van Gaal kom til klubben, ønsket han å gjøre endringer. Han ville gjøre troppen mindre. Han trengte ikke tenke på europacupene og fokuserte i stedet på ligaen. Det var kanskje derfor at han ikke ønsket så mange spillere, siden de ikke kom til å få spille så mye, sier Hernandez til Marca.

- Nå har situasjonen endret seg. Nå skal laget spille Champions League-kvalifisering. Det vil bli mange flere kamper, noe som jeg tror vil føre til flere muligheter. Jeg tror jeg kommer til å få muligheter til å spille i United, forklarer spissen. 

Spilletid
Hernandez legger likevel ikke skjul på at han også kunne tenke seg å fortsette karrieren i Real Madrid.

Real Madrid, som altså lånte meksikaneren fra United denne sesongen, hadde opsjon på å kjøp av spissen, men lot seg ikke friste før fristen gikk ut.

Det viktikste virker uansett å være spilletid for meksikaneren kommende sesong.

- Jeg vil til et lag hvor jeg får spille. Hvis det er Manchester United eller et annet lag, vil jeg vær lykkelig uansett. Spilletid er min prioritet, sier Hernandez.

«Chicharito» har et år igjen av sin kontrakt med de rødkledde fra Manchester.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere