Hersket full forvirring i engelsk media

Flere engelske medier meldte at Leicester-manager Nigel Pearson hadde fått sparken. Etter timer med spekulasjoner kom klubben med en pressemelding hvor de fortalte at Pearson fortsatt er Leicesters manager.

Flere engelske medier meldte at Leicester-manager Nigel Pearson hadde fått sparken. Etter timer med spekulasjoner kom klubben med en pressemelding hvor de fortalte at Pearson fortsatt er Leicesters manager. Foto: Plumb Images

Leicester bekrefter at Nigel Pearson fortsatt er klubbens manager.

09.02.15 07:56

Etter 1-0-tapet hjemme på King Power Stadium dukket rapportene sent søndag opp om at Pearson hadde blitt løst fra jobben som trener.

Det var imildertid flere hendelser å rapportere om fra Leicester. Engasjementet er det i hvert fall ikke noe å utsette på den hardt pressede treneren.

Pearson tok kvelertak på Crystal Palace spiller, James McArthur, mens ha lå nede. Det var likevel ikke grunn til noe dramatikk ettersom det åpenlyst var en morsom greie fra Pearson sin side.

Hendelsen er ikke første gang Pearson havner i fokus på sidelinjen. I desember ble 51-åringen bøtelagt med cirka 100 000 kroner etter en verbal utveksling med en Leicester-supporter.

Etter kampslutt gikk altså ryktene om at Perason skal ha fått sparken. Etter flere timer hvor spillerene ikke ante noen ting om hvem som skulle trene de neste dag, kom det en uttalelse fra klubben melder The Guardian.

"I motsetning til medias spekulasjoner sønda kveld, forblir Nigel (Pearson) klubbens førstelagstrener. Rapportene om det det motsatte er unøyaktige og uten grunnlag. Pearson og resten av støtteapparatet er fokusert på tirsdagens kamp mot Arsenal"

Hvorfor det tok klubben så langt tid å avklare forvirringen stilles spørsmålstegn ved på balløya.

Leicester ligger helt på bånn av Premier League med kun 17 poeng etter 24 kamper.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.