Andy Carroll skal ha blitt utsatt for et væpnet ransforsøk. Det skriver Daily Mail onsdag kveld.

Ifølge avisen skal hendelsen ha skjedd da Carroll var på vei hjem fra trening på onsdag.

Truet med pistol

West Ham-spilleren skal ha sittet i sin bil da to motorsyklister skal ha truet han ved et veikryss. En av de to motorsyklistene skal ifølge avisen ha hatt en pistol.

LES OGSÅ: Legia sjokkerte Real Madrid

De to motorsyklistene skal ha beordret Carroll til å komme ut av bilen, men 27-åringen satte i stedet opp farten og forsøkte å rømme fra angriperne.

LES OGSÅ: Mystisk vraking da Dortmund vant

En kilde nær avisen forteller at Carroll, i en panisk tilstand, traff flere andre kjøretøyer idet han snudde og satte kursen tilbake mot West Hams treningsfelt, der han kom fra. De to motorsyklistene klarte ikke å holde følge med fotballspilleren.

«Rystet og lamslått»

Idet Carroll ankom treningsfeltet og løp inn i resepsjonen skal han ha ropt for hjelp, og kilder hevder at han var «rystet og lamslått».

LES OGSÅ: Nedtur for Solbakkens FCK

Lagkameratene fikk raskt beskjed om hendelsen, og klubbpersonellet ringte øyeblikkelig politiet og rapporterte om hendelsen. Politiet etterforsker fortsatt hendelsen, skriver avisa.

«West Ham United kan bekrefte at en av våre spillere var involvert i en hendelse onsdag 2. november. Saken blir nå håndtert av politiet,» skriver klubben i en pressemelding, ifølge Daily Mail, og klubben vil trappe opp sikkerheten rundt treningsanlegget etter hendelsen.

Andy Carroll er ute med en kneskade, og har ikke spilt for West Ham siden midten av august.