RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DÅRLIG STEMNING? Antonio Conte skal være irritert på Chelsea-ledelsen og vurderer ifølge Sky Sport Italia å forlate klubben.
DÅRLIG STEMNING? Antonio Conte skal være irritert på Chelsea-ledelsen og vurderer ifølge Sky Sport Italia å forlate klubben. Foto: Bpi/rex/shutterstock (Shutterstock)

Hevder Conte kan forlate Chelsea i sommer

Sist oppdatert:
Sky Sport Italia hevder det er trykket stemning i Chelsea om dagen.

Alt er ikke bare fryd og gammen i Chelsea til tross for ligagull og 30 seirer i Premier League forrige sesong.

Ifølge Sky Italia-journalist Gianluca Di Marzio begynner forholdet mellom manager Antonio Conte og Chelsea-styret å kjølne.

Conte skal nemlig være kraftig irritert over for at Chelsea-direktørene ikke kjøper spillerne han ønsker seg. Italienerer skal være såpass irritert at han vurderer å forlate klubben.

Den siste tiden har det versert rykter om trykket stemning i Chelsea-ledelsen, og ifølge Sky Italia er riften mer alvorlig enn først antatt.

Allerede nevnes Dortmund-trener Thomas Tuchel som en mulig erstatter for Conte i Chelsea.

Det er ikke første gang Conte ser seg lei på et vanskelig styre og truer med å forlate en klubb. Forfatter Alessandro Alciato skrier følgende om avskjeden med Juventus, i boken Conte-metoden:

- Conte ville ha Cuadrado, men Juventus hadde ikke råd til å kjøpe ham fra Fiorentina. På toppen av det kunne ikke klubben love at Arturo Vidal og Paul Pogba ble værende. I tillegg var Conte uenig i klubbens sommerturnéer.

Chelseas italienske manager har håp om å forsterke laget, slik at klubben kan kjempe om både Champions League-tittelen og Premier League-tittelen denne sesongen.

Romelu Lukaku og Tiemoué Bakayoko er blant spillerne som har blitt koblet til Chelsea denne sommeren.

Engelske Sky Sports hevder fredag at rapportene fra Italia er falske. De hevder Conte er fornøyd i klubben og er klar til å starte oppkjøringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere