RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frank de Boer ferdig i Crystal Palace


FERDIG: Frank de Boer er ferdig i jobben som manager for Crystal Palace.
FERDIG: Frank de Boer er ferdig i jobben som manager for Crystal Palace. Foto: Ppauk/rex/shutterstock (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Nederlenderens tid som manager for Crystal Palace er over.

Frank de Boer er ferdig i jobben som manager for Crystal Palace. Det melder Crystal Palace på sine nettsider. Ifølge Daily Mail er det ventet at Roy Hodgson kommer til å ta over som manager for klubben.

De Boer fikk kun 77 dager i managerstolen i klubben.

- Vi ønsker å takke Frank for hans dedikasjon og harde arbeid, står det i pressemeldingen fra Crystal Palace.

De Boer hadde opprinnelig en treårskontrakt med Crystal Palace. Siden kontrakten ble brutt mildt sagt en god stund før den oppsatte tiden, får manageren solid økonomisk kompensasjon. Ifølge Daily Mail får de Boer 5 millioner pund, eller omtrent 51 millioner kroner som kompensasjon for sparkingen.

Nederlenderen tok over som manager for London-klubben i sommer, men etter en svært dårlig start på sesongen, har Crystal Palace valgt å finne seg en ny person til å lede laget.

De Boer kom inn i jobben etter et tilsvarende skuffende opphold i italienske Inter. Tidligere har han opplevd stor suksess med nederlandske Ajax.

Crystal Palace har hatt en marerittstart på sesongen. Først ble det et 0-3-tap mot Premier League-ferskingene Huddersfield, før Liverpool ble for sterke, og vant 1-0 på Anfield.

De to påfølgende kampene endte med tap 0-2 mot Swansea, og 0-1 mot Burnley. London-laget har altså ikke evnet å score mål på de fire første kampene, og har inntatt en bunnplassering i Premier League sammen med Bournemouth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere