*Nettavisen* Sport.

Hevder han gråt av lykke da United-overgangen kollapset

BLE VÆRENDE: Keylor Navas forteller at han gråt av lettelse da han skjønte at overgangen til Manchester United hadde kollapset.

BLE VÆRENDE: Keylor Navas forteller at han gråt av lettelse da han skjønte at overgangen til Manchester United hadde kollapset. Foto: Denis Doyle (Getty Images)

- Gud ønsket at jeg skulle bli værende, sier Keylor Navas.

Denne sommerens store snakkis på overgangsmarkedet ble David de Geas mulige overgang fra Manchester United til Real Madrid.

På overtid, minutter etter at vinduet var stengt, kom beskjeden om at United hadde levert papirene for sent, og at det ikke ble noe av gigantovergangen.

Dersom den spanske landslagskeeperen skulle gått til den spanske storklubben, ville det sørget for at Keylor Navas hadde gått motsatt vei.

- Et tegn fra Gud
Den overgangen ønsket ikke Navas.

- Jeg ønsket aldri å forlate Real Madrid. Agenten min ba meg følge med på telefonen. Vi dro til Barajas (flyplassen), men jeg gikk aldri om bord på et fly. Vi satt i et venterom, forteller Navas i et intervju med den spanske radiokanalen Cadena COPE, ifølge Sky Sports.

Han forteller at han stolte på at Gud ville gi ham et tegn, dersom det var meningen at dette var den rette overgangen.

- Jeg tenke at hvis Gud ønsket at jeg skulle forlate Madrid, så ville det være for det beste. Men han ville ikke det, og jeg er fortsatt her (i Madrid).

Gråt av lettelse
Han forteller videre om et ras av følelser som kom frem til overflaten etter at han skjønte at overgangen hadde kollapset.

- Jeg gråt den natten da jeg fant ut at jeg skulle bli. Det var masse følelser som hadde bygget seg opp. Jeg ville ikke dra, Madrid er mitt hjem, forteller han videre.

Han bekrefter at han skrev under kontrakten med Manchester United, mens han gjennomførte den medisinske testen hjemme i Madrid.

- Men jeg ønsket å skrive historie med denne klubben og vinne alt denne sesongen. Vi har ting vi må forbedre, men vi er på riktig spor, forteller Real Madrid-keeperen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.