RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LIVERPOOL-AKTUELL: Liverpool vil bla opp 50 millioner pund for Virgil van Dijk i sommer, melder James Pearce i Liverpool Echo.
LIVERPOOL-AKTUELL: Liverpool vil bla opp 50 millioner pund for Virgil van Dijk i sommer, melder James Pearce i Liverpool Echo. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Hevder Liverpool vil bla opp 550 millioner for van Dijk

Sist oppdatert:
Liverpool Echo hevder Jürgen Klopp har sett seg ut Southamptons Virgil van Dijk som sommerens store mål.

Liverpool er forberedt på å knuse klubbens overgangsrekord i jakten på Southampton-midtstopper Virgil van Dijk denne sommeren.

Det melder vanligvis svært troverdige James Pearce i Liverpool Echo tirsdag.

Liverpool kan få konkurranse fra blant andre Chelsea, Manchester City og Arsenal, som også skal være interessert å hente den tidligere Celtic-spilleren.

Les også: Mini om Bendtner: - Holder ikke

Van Dijk er nå Jürgen Klopps topp-prioritet når det gjelder defensive forsterkninger, men tyskeren vet at klubben må kvalifisere seg til Champions League for å være konkurransedyktig på markedet, skriver Pearce.

Dersom nederlenderen signerer for Liverpool blir han trolig også en av klubbens best betalte spillere. Southampton, som hentet van Dijk fra Celtic for 13 millioner pund i 2015, skal være forberedt på å slippe midtstopperen i sommer.

VIL FORSTERKE: Jürgen Klopp skal ha Virgil van Dijk øverst på sin ønskeliste.

Van Dijk, som er verdsatt til 50 millioner pund, har vært satt ut av spill med en skade siden januar.

Blar Liverpool opp 50 millioner pund (snaut 550 millioner kroner) for 25-åringen, blir han klubbens dyreste spiller noensinne. Kjøpet av Andy Carroll for 35 millioner pund i 2011 er foreløpig rekord.

Les også: Tirsdagens Premier League-rykter

I forkant av tirsdagens møte med Chelsea, sa Southampton-manager Claude Puel følgende om et mulig Van Dijk-salg:

- Jeg kan ikke hindre at avisene spekulerer om ham. Det er alltid det samme, men van Dijk har en lang kontrakt med Southampton og er vår kaptein. Han er veldig viktig for oss, og jeg ønsker å ha ham neste sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere

Mest lest