RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Mourinhos pengekommentarer kan skape problemer


KRITISK: Manchester United-manager José Mourinho kom med stikk mot klubbens pengebruk. Det ble ikke godt mottatt.
KRITISK: Manchester United-manager José Mourinho kom med stikk mot klubbens pengebruk. Det ble ikke godt mottatt. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)
Portugiseren risikerer ifølge Daily Mail å havne i unåde med klubbledelsen.

José Mourinho skapte overskrifter verden rundt da han for en ukes tid siden sa at Manchester Uniteds pengebruk ikke var nok, og at han fortsatt trenger å bruke mer penger for å forsterke laget.

Klubben har brukt omtrent tre milliarder kroner under Mourinhos ledelse i Manchester United.

LIVE: Vi følger overgangsvinduet

- Ikke nok

- Det er ikke nok, det er ikke nok, uttalte Mourinho etter seriekampen mot Burnley.

- Prisen for spillere for store klubber er annerledes enn for andre klubber. De historisk sett store klubbene blir normalt straffet på overgangsmarkedet for deres historie, fortsatte Mourinho.

Onsdag skriver storavisen Daily Mail at kommentarene kan gi Mourinho trøbbel.

Misfornøyd ledelse

Daily Mail skriver at flere i klubbledelsen skal være misfornøyde med kommentarene, og ha tolket «det er ikke nok»-uttalelsene som et stikk mot ledelsen i klubben.

Avisen har også snakket med en anonym kilde i klubben som hevder at alle ryktene om spillere som kobles til Manchester United, har sitt opphav fra folk som er nær Mourinho.

Manchester United skal være klare på at Mourinho selv får styre sitt forhold til dommere, andre managere, og tidligere Manchester United-spillere, blir det ikke like godt mottatt med stikk i retning av egen klubb, skriver avisen, som også mener å vite at ytterligere kommentarer om klubbens pengebruk vil gjøre avstanden mellom Mourinho og ledelsen enda større.

Under Mourinhos tirade etter uavgjortkampen mot Burnley, passet han også på å komme med stikk mot byrivalene Manchester City

- Manchester City kjøper backer for samme pris som spisser, sa Mourinho.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere