RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Origi er på prøvespill hos Premier League-klubb


PRØVESPILL: Arnold Origi er på prøvespill hos en Premier League-klubb, skriver Romerikes Blad.
PRØVESPILL: Arnold Origi er på prøvespill hos en Premier League-klubb, skriver Romerikes Blad. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Lillestrøm-keeperen deltok ikke på årets første trening med cupmesterne.

Lillestrøm-keeper Arnold Origi (34) er på prøvespill med en Premier League-klubb. Det melder Romerikes Blad onsdag formiddag. Avisen erfarer at det skal være snakk om Crystal Palace. Manager Roy Hodgson har nylig uttalt til Croydon Advertiser at klubben jakter på en ny tredjekeeper.

Lillestrøms sportssjef, Simon Mesfin, bekrefter overfor Romerikes Blad at prøvespillet er årsaken til at Origi ikke er på plass på årets første Lillestrøm-trening.

- Arnold ønsker seg nye utfordringen og vil gjerne prøve seg på et høyere nivå. Han har vært i LSK i mange år og er nå i en alder der han kan sikre seg en siste potensielt gode kontrakt ute. Han fortjener sjansen, så det ønsker vi å bidra til, sier Mesfin til Romerikes Blad.

Mesfin sier ikke noe om hvilken klubb det er snakk om, men gjentar at det er snakk om en klubb på toppnivå. Ifølge Romerikes Blad skal det altså være snakk om Crystal Palace.

Kenyaneren har vært i Lillestrøm siden 2013, og har fortid i klubber som Moss, Fredrikstad og Ull/Kisa. Han har også en rekke landskamper for Kenya.

Crystal Palace startet sesongen dårlig, men etter at manager Frank de Boer ble sparket og erstattet av Roy Hodgson, har klubben fått et oppsving, og ligger i skrivende stund på 14.-plass i Premier League. Tirsdag kveld snudde London-klubben fra å ligge under 0-1 til 2-1-seier i møte med Southampton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere