RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Real Madrid nekter å innfri De Gea-krav

USIKKER FREMTID: Hvor David de Gea spiller fotball neste sesong, er fortsatt usikkert.
USIKKER FREMTID: Hvor David de Gea spiller fotball neste sesong, er fortsatt usikkert. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)
Manchester United-keeperens overgang til Real Madrid er i fare.

Keeper David de Gea er sterk ønsket i Real Madrid, men den spanske storklubben skal ikke være villig til å betale det Manchester United krever for å slippe ham.

Ettersom keeperen kun har ett år igjen av kontrakten skal Manchester United være villig til å selge ham for 20 millioner pund (252 millioner kroner), ifølge Daily Mail. Men Real Madrid skal kun være villig til å legge 13 millioner på bordet.

Dermed kan overgangen strande for 24-åringen, som var meget god sist sesong. Tidligere i sommer har overgangen vært rapportert å være så godt som klar, men nå kan keeperen bli nødt til å vente med en retur til hjemlandet.

Manchester United-manager Louis van Gaal skal være villig til å stå på kravene, og vil heller la keeperen gå gratis om ett år enn å selge ham billigere i sommer.

Manchester United betalte selv 18 millioner pund for De Gea da de hentet ham fra Atlético Madrid for fire år siden. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere