RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Solskjær ble truet med sparken i United

- TRUET MED SPARKEN: Roy Keane (t.h.) hevder i sin nye biografi at Ole Gunnar Solskjær (t.v.) ble truet med sparket i Manchester United.
- TRUET MED SPARKEN: Roy Keane (t.h.) hevder i sin nye biografi at Ole Gunnar Solskjær (t.v.) ble truet med sparket i Manchester United. Foto: Phil Walter (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Roy Keane med ny biografi.

Denne uken kommer tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane ut med sin nye biografi.

I boken forteller han blant annet om diverse krangler i Manchester United, og nevner blant annet en episode som han hevder holdt på å koste Ole Gunnar Solskjær jobben i klubben.

Roy Keane fikk, på grunn av et intervju med Manchester United TV i 2005, kjeft av manager sir Alex Ferguson fordi Keane kritiserte egne lagkamerater etter å ha tapt 4-1 mot Middlesbrough. 

Ble aldri vist
Ferguson sørget for at intervjuet aldri ble vist, men Keane måtte likevel forklare seg for sine egne lagkamerater i ettertid.

Ifølge den tidligere kapteinen var det kun keeper Edwin van der Sar, som våget å kritisere ham. 

Noe senere ble intervjuet også diskutert på et spillermøte uten Keane til stede. 

Ole Gunnar Solskjær og Paul Scholes, skal ifølge Keane, ha valgt å forlate møtet fordi de ikke ønsket å snakke om Keane når han ikke var til stede. 

- Truet med sparken
Det skal ikke sir Alex Ferguson ha satt pris på, skriver Keane. 

- Ifølge Ole Gunnar, var Rio Ferdinand helt enig med meg om at de spilte dårlig mot Middlesbrough. Alle spillerne begynte å diskutere, men Ole og Paul sa at de ville gå fordi de ikke ønsket å snakke om meg når jeg ikke var til stede. Det synes jeg var bra, de viste meg litt lojalitet, skriver Keane ifølge Daily Express.

- Da Ole reiste seg for å gå fikk han beskjed av manageren at han «ikke skulle følge ham (Paul Scholes)». Ifølge Ole ble han dagen etter kalt inn til Carlos Queiroz (daværende United-assistent) hvor han fikk beskjed om å be manageren om unnskyldning for å forlate rommet, hvis ikke skulle han få sparken, hevder Keane.

Roy Keane fikk 5000 pund i bot for intervjuet han gjorde med klubbens egen TV-kanal.

I biografien som slippes torsdag skriver den tidligere United-kapteinen også om den brutale taklingen på norske Alf Inge Håland i 2001. 

Les mer om det her.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere